- Riise kan bli vår Roberto Carlos

Liverpoolmanager Gerard Houllier tror John Arne Riise kan bli Liverpools svar på Roberto Carlos, hvis nordmannen får litt mer selvtillit.

John Arne Riise har slitt med å få plass i startoppstillingen til Liverpool denne sesongen. Han spilte de to første kampene fra start, men da han kom tilbake til Anfield etter landskampen mot Skottland, havnet nordmannen på benken. I forrige Liverpool-kamp ble imidlertid Jamie Carragher skadd, og Riise er dermed førstevalget til kampen mot Leicester i dag.

- John Arne Riise ble byttet inn i kampen mot Blackburn, og gjorde jobben svært bra. Han er en god forsvarsspiller, men han må få litt mer tro på seg selv. Han kan bli som en Roberto Carlos for oss på venstrekanten. Han kan score mål og skape målsjanser, sier Houllier til klubbens hjemmeside.

Riise er fullt klar over at han må slåss knallhardt for å få tilbake plassen permanent.

- Jeg er den første til å innrømme at Carragher er en bedre forsvarsspiller enn meg. Han er svært vanskelig å komme forbi. Min styrke ligger i angrepsspillet, sier han.

- Jeg må bli mer stabil på banen. Den engelske serien er trolig den tøffeste i verden. Men dette er min tredje sesong her, og jeg vet hva som venter meg. Jeg er overbevist om at dette kan bli en flott sesong både for meg og laget, sier Riise.

TRENGER SELVTILLIT: - John Arne Riise er en god forsvarsspiller, men han må få litt mer tro på seg selv, sier Liverpoolmanager Gerard Houllier. Her jubler Riise og Danny Murphy etter Riise scoring mot Middelsbrough i februar i år.