Riise klar for comeback i India

Skrevet under for Chennaiyin FC.

TILBAKE TIL INDIA: John Arne Riise har skrevet under for den indiske klubben Chennaiyin FC. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
TILBAKE TIL INDIA: John Arne Riise har skrevet under for den indiske klubben Chennaiyin FC. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): John Arne Riise gjør comeback på fotballbanen.

Chennaiyin FC i India melder på sine nettsider at de har signert nordmannen for denne sesongen.

Riise var i indiske Delhi Dynamos i fjor, men kom hjem i januar, halvannet år før kontrakten gikk ut.

Nordmannen hadde da et samarbeid med Betsson, men da han ønsket å spille for Aalesund brøt de avtalen. I mars ble den tidligere Liverpool-spilleren offisielt klar for Aafk, men i juni var det eventyret over.

Deretter skrev han på nytt under for Betsson, og ryktene om en mulig India-retur har versert den siste tida.

Takket Materazzi

Nå er altså India-returen bekreftet, og Riise sier til sin nye klubbs nettside at han i juni bestemte seg for å ta en pause fra fotballen, men at han hele tiden har holdt døren åpen med tanke på en retur til gressbanen.

- Etter å ha snakket med Marco (Materazzi, journ.anm.) fant jeg motivasjonen igjen til å jobbe hardt. Så jeg vil takke Marco og Chennaiyin FCs eiere for å ha trua på meg, sier Riise.

- Jeg hadde en veldig interessant opplevelse i fjor i India, men i år er jeg mer forberedt og mer spent og kan ikke vente med å starte med Chennaiyin FC og hjelpe dem med å beholde det indiske superligatrofeet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.