Riise klar for poker-VM med kjæresten

Til Vegas på første Betsson-oppdrag.

VM-KLAR: John Arne Riise tar med seg forloveden, Lousie Angelica Markussen, til Las Vegas når han til helgen skal spille poker i Betsson-regi. Foto: Sondre Steen Holvik / Dagbladet
VM-KLAR: John Arne Riise tar med seg forloveden, Lousie Angelica Markussen, til Las Vegas når han til helgen skal spille poker i Betsson-regi. Foto: Sondre Steen Holvik / DagbladetVis mer

LARVIK (DAGBLADET): Det vakte sterke reaksjoner da John Arne Riise skrev under sponsoravtalen med Betsson. Torsdag reiser han til Las Vegas for å gjøre sitt første oppdrag med sin nye sponsor.

Der skal venstrebacken med 110 landskamper spille poker mot noen av verdens mest kjente pokernavn.

Dagbladet møtte John Arne Riise under innspillingen av «Best av de beste» i Larvik hvor han konkurrerer mot blant annet Olaf Tufte, Emil Hegle Svendsen og Håvard Bøkko, og det var ingenting å si på engasjementet hans før avreise «Sin City».

- Jeg gleder meg som en liten unge til å dra til Las Vegas og spille poker til helga. Madammen (Louise Angelica Markussen) skal være med, og det kommer til å bli knall. Det er sommerens høydepunkt for meg, sier han.

4,5 millioner i potten Turneringen Riise skal være med i starter til helga, og det koster omlag 9 000 norske kroner for å delta. I fjor vant amerikanske Neil Willerson denne turneringen, og kunne innkassere nesten 4 500 000 etter seieren.

Skulle Riise dermed gå til topps i år kan han forvente en premie på omlag fem millioner kroner, men sunnmøringen tenker ikke på pengene så mye som opplevelsen.

- Jeg ser veldig frem til å møte alle gutta og finne ut hvor jeg faktisk ligger an, sier han.

Riise hadde også gledet seg til å møte Petter Northug ved pokerbordet i Las Vegas, men det får han altså ikke muligheten til denne gang.

- Jeg har hørt rykter om at Northug ikke skal over mens jeg er der, men vi skal nok få rikelig med muligheter til å ta en runde senere, avslutter Riise.

I AKSJON: John Arne Riise i full fart under innspillingen av «Best av de beste» i Larvik. Foto: Sondre Steen Holvik / Dagbladet
I AKSJON: John Arne Riise i full fart under innspillingen av «Best av de beste» i Larvik. Foto: Sondre Steen Holvik / Dagbladet Vis mer