ENGLAND-RETUR? John Arne Riise ryktes å være på vei tilbake til Liverpool som han forlot i 2008 til fordel for Roma. Foto: Reuters / Toby Melville / Scanpix
ENGLAND-RETUR? John Arne Riise ryktes å være på vei tilbake til Liverpool som han forlot i 2008 til fordel for Roma. Foto: Reuters / Toby Melville / ScanpixVis mer

Riise kobles til Liverpool-retur

- Det er smigrende.

(Dagbladet): John Arne Riise er ønsket tilbake på Anfield av Liverpool-manager Kenny Dalglish, ifølge Sky Sports.

- Det er smigrende å bli koblet til en mulig England-retur. Jeg har mange gode minner med Liverpool, og har fortsatt følelser for klubben. Man vet aldri, sier Riise til Sky Sports.

Riise har kontrakt ut neste sesong med hovedstadsklubben, og Sky skriver at klubben kan ønske å selge den rutinerte forsvarsspilleren slik at de ikke risikerer å slippe ham gratis neste sommer.

- John Arne har et år igjen av kontrakten og hans agent er i dialog med klubben om fremtiden. Utover det ønsker han ikke å kommentere dette noe mer, skriver Riises rådgiver Jan Kvalheim i en SMS til Dagbladet.

Liverpool har aldri helt klart å erstatte nordmannen siden han ble solgt i 2008. Paul Konchesky ble før sesongen kjøpt inn av Roy Hodgson, men imponerte aldri «The Kop». I januar ble han leid ut til Nottingham Forest.