Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise-kompis stemples som feit

Australia-stjerne satt på diett av Liverpool.

LONDON (Dagbladet.no): John Arne Riise er fast midtbaneflanke for Liverpool. Tirsdag møter han Australia og Harry Kewell, superstjernen som har måtte vike for Riise på venstrekanten på Anfield.

I helga var Kewell spiss på grunn av klubbens skadekrise. Men bare dager før gikk Liverpool-manager Rafael Bentitez ut i lokalavisa Liverpool Echo og krevde at Australia-stjernen kvitter seg med to-tre kilo fett.

- Han må komme i form, da får vi se ham på sitt beste, sier Benitez.

Det er Kewell-nytt for Riise.

- Hva? Det har ikke jeg hørt. Der må jeg svare ingen kommentar, sier John Arne Riise.

- Men Harry er veldig godt trent, sier Riise.

Han har ikke noe å utsette på lagkameraten han omtaler som en 'god venn' etter en drøy sesong sammen i rødt.

Likevel kan det hende Hassan El Fakiri, hvis han er høyreback, får beskjed om å gi Kewell en ekstra saftig takling i åpningen Australia - Norge.

- Jeg har sagt at vår høyreback skal ønske ham velkommen med et spark. Han har sagt at de skal slå oss. Det er sånn vi tuller, sier Riise.

Som ellers tar fotballen dønn alvorlig. Derfor bryr han seg ikke om at det pussige i at han nå er back for Norge, og ving for Liverpool. For ett år siden var det tvert om.

- Jeg liker begge posisjoner, det vet både Åge og Benitez, sier Riise som nå føler seg etablert i førsteelleveren til Liverpool.

- Så lenge jeg presterer bra er det vanskelig å sette meg ut av laget.

- Hva sier Benitez til deg?

- Han sier at alle har noe å lære, og han viser meg hvordan jeg skal bli bedre på taktiske disposisjoner. Jeg føler jeg har fått et løft med ham.

Sier en meget slank John Arne Riise.

  • Riise har skaffet seg tatovering, inspirert av David Beckham. Men ingen får ta bilder av den under samlingen i London. Bildet er nemlig lovt bort.
FEIT? John Arne Riise skjønner ingenting av Kewells Liverpool-diett.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media