Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise ler av den elleville Roma-kommentatoren

- Han er gal, sier John Arne om Carlo Zampa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| ZILINA (Dagbladet): Hvis du har sjekket ut de siste Roma-scoringene til John Arne Riise på YouTube, har du kanskje hørt en vill kommentator som hyler ekstatisk hver gang Roma scorer.

Under dagens pressemøte med landslaget i Slovakia, spilte Dagbladet av en podcast fra NRK P3-programmet «FK Fotball». Der har de også har moret seg stort over Carlo Zampa - den ikke helt nøytrale kommentatoren.

John Arne Riise har hørt den elleville Zampa juble over målene til «John» før.

- I Italia har de gjerne lokale supportere som kommenterer kampene. Han er et godt eksempel på at de tar litt av når det er mål, sier Riise.

Skeptisk Bjørn HelgeHan har ikke møtt Zampa selv, men har fått med seg at kommentatoren får oppmerksomhet også i italiensk media.

- Han er litt spesiell, sier Riise.

Lillebror Bjørn Helge Riise i nabosofaen er litt skeptisk når Dagbladet skal spille av klippet for John Arne.

- Du frykter at det ikke er bra for selvtilliten hans?

Da bryter storebror inn:

- Jo, det er jo nettopp det det er, dette er veldig bra for selvtilliten min, sier han.

Skryter av RanieriDet er lett å se at John Arne stortrives om dagen. Fotballen går på skinner, familie- og privatlivet det samme og til sommeren regner han med å være gjeldsfri.

Etter et litt vrient første år i Roma, har han virkelig blomstret under Claudio Ranieri, som overtok laget i september etter at forgjenger Luciano Spalletti forsvant ut etter to strake tap.

- Ranieri har jobbet veldig mye med meg. Jeg har blitt bedre taktisk og defensivt, som vi har jobbet veldig mye med. Det offensive har kommet av seg selv fordi det defensive sitter, sier Riise som har scoret fire seriemål så langt denne sesongen.

Så seint som på torsdag scoret han mot Panathinaikos i Europa League.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!