Riise lover SMS-oppgjør

John Arne Riise lover et oppgjør med kjendisjentene fra sommerens SMS-sak i sin påbegynte bok. - Barnslig, mener Pia Haraldsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  Når boka mi kommer ut, er det en del folk som skal få kjørt seg, sier landslagsspilleren John Arne Riise i dagens utgave av Dagbladets Sportmagasinet.

I intervjuet forteller en åpenhjertig John Arne Riise om sitt omstridte liv det siste året. Blant annet forteller fotballproffen om hvor hardt SMS-saken gikk inn på han, og hvor langt nede han var da saken stormet som verst.

-  Ikke samme melding

I august skrev avisene side opp og side ned om Riises SMS-flørt med norske kjendiskvinner. Bakgrunnen var at landslagsspilleren, på jakt etter en sommerflørt, hadde sendt samme tekstmelding til profilerte damer. Da damene avslørte fellesflørten, var skandalen et faktum. Provoserte kjendiskvinner tok offentlig sterk avstand fra fotballessets sjekketriks. I dagens intervju med Sportmagasinet sier Riise at han følte seg latterliggjort og misforstått, og han ønsker også å klargjøre sider ved saken han mener var direkte feil.

-  Det er helt feil at jeg skrev samme melding til flere damer, og jeg skrev heller ikke melding til flere damer samtidig. Det er jo for dumt, sier John Arne Riise.

Han forteller hvilken mental belastning SMS-saken var for han personlig.

-  Jeg har aldri opplevd maken til skriverier. Alle TV-program skulle drite meg ut. Det var tungt, og jeg var langt nede i perioder.

Kan glede seg

OPPGJØR: John Arne Riise skal gi ut bok. Han lover et oppgjør med kjendisjentene etter sommerens SMS-sak. Foto: Erik Berglund
OPPGJØR: John Arne Riise skal gi ut bok. Han lover et oppgjør med kjendisjentene etter sommerens SMS-sak. Foto: Erik Berglund Vis mer

Riise legger ikke skjul på at han ikke er særlig begeistret for damene som hånet han for SMS-flørtingen. Om Pia Haraldsen og Barbro Fagerbakk har han følgende å si:

-  De to får styre sitt eget liv. De har fått en bra karriere har jeg sett. De er programledere i Kjendisjakten, heter det ikke?

Han røper også overfor Sportmagasinet at han jobber med å gi ut bok. John Arne lover et solid oppgjør med SMS-saken og det han mener var en skjev og feilaktig framstilling. Riise oppfatter det som merkelig at bare hans tekstmeldinger ble referert i media, mens damenes svar uteble. Han mener det er på tide å endre på det. Hvem som skal få gjennomgå i den kommende boka spesifiserer ikke Riise nærmere.

-  For å si det sånn, det alle damene skrev tilbake til meg, kommer med i boka mi. Og en del av disse damene kan bare glede seg, sier Riise.

-  Barnslig dobbeltmoral

-  Jeg fikk inntrykk av at John Arne hadde fått seg en lærepenge, og at han hadde lært fra denne saken. Hvis han plutselig nå skal slå tilbake med en hevnaksjon, blir det bare barnslig, sier Pia Haraldsen, programleder i «Frokostquiz» på TV 2.

Hun frykter ikke for hva som eventuelt vil stå i boken til Riise.

-  Det smaker av dobbeltmoral når han tidligere har innrømmet at han oppførte seg dumt, og at han er ferdig med saken, mens han nå tydeligvis vil hevne seg, sier Pia Haraldsen til Dagbladet.

Beklager

Barbro Fagerbakk, som også er programleder i «Frokostquiz», er ikke særlig bekymret over innholdet i den kommende boken til John Arne Riise.

-  Riise må gjerne skrive bok, og jeg leser den gjerne, men denne saken er jeg ferdig med, sier Fagerbakk til Dagbladet.

Glamourmodell Lene Alexandra Øien ønsker Riise lykke til med bokskrivingen, men er overrasket hvis det dreier seg om et behov for hevn.

-  Han ble jo hengt ut for SMS-saken, men jeg trodde seriøst han hadde selvironi nok til å være med på leken. Hvis saken ble en tung belastning for John Arne, så er det leit - og jeg beklager. Fra min side var det ikke meningen å tråkke han ned i driten, sier Øien.

Pia Haraldsen vil lese boka når den kommer ut.

-  John Arne Riise må gjerne skrive bok, selv om jeg synes det er litt tidlig å skrive bok om seg selv i en alder av 25 år. Dette blir spennende! Klart jeg må ta en titt på boka når den kommer, sier Pia Haraldsen til Dagbladet.

Lang liste

Lista over kjendiskvinnene som fikk SMS fra Riise innholder blant annet skuespiller Pia Tjelta, Idol-toeren Tone Damli Aaberge, Idol-Sandra, Hollywood-skuespilleren Natassia Malthe, tidligere Big Brother-deltakeren Anette Young og popstjernen Marion Ravn. Les intervjuet med John Arne Riise i Sportmagasinet i dag.

VIL LESE BOKA: - John Arne Riise må gjerne skrive bok, selv om jeg synes det er litt tidlig å skrive bok om seg selv i en alder av 25 år, sier Pia Haraldsen, tidligere moteredaktør og dronning Sonjas niese.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer