Riise lover SMS-oppgjør

John Arne Riise lover et oppgjør med kjendisjentene fra sommerens SMS-sak i sin påbegynte bok. - Barnslig, mener Pia Haraldsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  Når boka mi kommer ut, er det en del folk som skal få kjørt seg, sier landslagsspilleren John Arne Riise i dagens utgave av Dagbladets Sportmagasinet.

I intervjuet forteller en åpenhjertig John Arne Riise om sitt omstridte liv det siste året. Blant annet forteller fotballproffen om hvor hardt SMS-saken gikk inn på han, og hvor langt nede han var da saken stormet som verst.

-  Ikke samme melding

I august skrev avisene side opp og side ned om Riises SMS-flørt med norske kjendiskvinner. Bakgrunnen var at landslagsspilleren, på jakt etter en sommerflørt, hadde sendt samme tekstmelding til profilerte damer. Da damene avslørte fellesflørten, var skandalen et faktum. Provoserte kjendiskvinner tok offentlig sterk avstand fra fotballessets sjekketriks. I dagens intervju med Sportmagasinet sier Riise at han følte seg latterliggjort og misforstått, og han ønsker også å klargjøre sider ved saken han mener var direkte feil.

-  Det er helt feil at jeg skrev samme melding til flere damer, og jeg skrev heller ikke melding til flere damer samtidig. Det er jo for dumt, sier John Arne Riise.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer