Riise lytter bare til Benitez

Fikk tyn av Ian Rush.

(Dagbladet.no): Ian Rush er Liverpools mestscorende spiller med 346 mål. I går brukte han spalta si i Liverpool Echo til å kritisere John Arne Riise.

Liverpool-legenden mener formen til venstrebacken har dalt, og at han trenger mer konkurranse på laget.

Ikke så opptatt av andre

Riise-rådgiver Jan Kvalheim snakket med Liverpool-backen i går kveld, og de ble enige om at Rushs utspill ikke skulle kommenteres av spilleren selv.

Rådgiveren forteller at Riise synes det er greit at folk har sin mening, men at det ikke alltid er nødvendig at han gir et svar via media.

- Den kritikken John Arne har fokus på er fra manageren, om den er positiv eller negativ. Han er ikke så opptatt av hva andre mener, sier Kvalheim til Dagbladet.no.

Riise er bankers i Liverpool-førsteelleveren for tida. Tidligere i uka la Benitez press på nordmannen - som har spilt 17 strake ligakamper for de helrøde siden september.

- Han vet selv når han spiller godt og når han ikke spiller godt. John Arne lytter bare til den kritikken han får av Benitez. Og den har vært bra, sier Kvalheim.

HØRER PÅ SJEFEN: John Arne Riise får med seg kritikken, men konsentrerer seg om den som eventuelt kommer fra Liverpool-manager Rafa Benitez. Foto: Scanpix/Reuters
HØRER PÅ SJEFEN: John Arne Riise får med seg kritikken, men konsentrerer seg om den som eventuelt kommer fra Liverpool-manager Rafa Benitez. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

Skuffet etter cupexit

Riise var en av storstjernene som sto over da Liverpool tapte 3-6 mot Arsenal i ligacupkvartfinalen går kveld, klubbens verste resultat på Anfield siden 1930.

Kvalheim forteller at Riise var skuffet over cuptapet, men at han samtidig hadde behov for avbrekket.

- John Arne er en en av dem som har spilt mest kamper i det siste, han satt pris på litt hvile. Han er en av dem som gir 100 prosent i trening og kamp.

Riise lytter bare til Benitez
SLANG MED LEPPA: Ian Rush, her i oppvisningskamp med legende-bevis på brystet, er ikke fornøyd med formen til John Arne Riise.