Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise må stå over mot Montenegro

Pådro seg strekk mot Lyn.

Bjørn Helge Riise har pådratt seg strekk i låret.

Lillestrøm-spilleren måtte av banen i søndagens treningskamp mot Lyn fem minutter før pause med en strekk på baksiden av låret.

- Vi ville ikke risikere noe og derfor gikk jeg ut. Men det kjennes ut som en liten strekk i låret, sier Riise. 

Riise har meldt forfall til landskampen mot Montenegro.

Han skal gjennom en MR-undersøkelse senere søndag. Da får han svar på hvor alvorlig skaden er.

Treningskampen på Marbella endte for øvrig uavgjort. Både Henning Berg og Tom Nordlie startet med et tilnærmet toppet mannskap.

Lyn mønstret nykommerne Theodor Elmar Bjarnason og Diego Guastavino som begge kom godt fra oppgjøret.

Bjarnason sendte Lyn i ledelsen med en flott scoring like etter pause, mens måltjuven Olivier Occean utlignet for LSK kort tid etter.

SKADD: Bjørn Helge Riise pådro seg en strekk i dagens Lillestrøm-treningskamp, og dermed går han glipp av landskampen til uka. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX
SKADD: Bjørn Helge Riise pådro seg en strekk i dagens Lillestrøm-treningskamp, og dermed går han glipp av landskampen til uka. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX Vis mer

Etter de to målene vartet Lyn opp med en rekke gode angrep, anført av en svært spillesugen Diego Guastavino. Uruguayaneren viste god teknikk og hadde farlige skudd. 

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media