BEST MED BALL: John Arne Riises første forsøk på rulleski endte utenfor veien og med skrubbsår. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
BEST MED BALL: John Arne Riises første forsøk på rulleski endte utenfor veien og med skrubbsår. Foto: Gorm Kallestad / ScanpixVis mer

Riise måtte kaste seg i grøfta

Første gang på rulleski.

||| (Dagbladet): Denne helgen arrangerer John Arne Riise fotballskole i Kragerø, med innlagt skiskytterduell mot Odd-Bjørn Hjelmeset lørdag.

Roma-proff Riise har aldri stått på rulleski, så dermed trengte han et kurs med langrennsveteranen.

Det endte med fall og skrubbsår, for å unngå krasj med en bil.

- Jeg skulle over et fotgjengerfelt og så en bil som kom kjørende. Da begynte jeg å bremse slik at han skulle komme seg over. Men han stoppet for å se på meg. Da fikk jeg to valg, enten i bilen eller i grøfta. Det ble grøfta, sier Riise til Varden.

På sin egen blogg skriver Riise at skyting- og rulleski-seansen kan bli artig - spesielt for publikum.

- Jeg falt to ganger under dagens treningsøkt og fikk noen skrubbsår, men det skal jeg takle. Odd-Bjørn gav meg mange gode tips og han bør passe seg lørdag, for jeg sikter på seier.

Hjelmeset sier til Nettavisen at Riise imponerte på ski med hjul, og at han gjorde det eneste riktige da bilen plutselig svingte inn på fortauet.

- Jeg tror sjåføren fortsatt er uvitende om at han holdt på å kjøre over en av verdens beste fotballspillere, sier Hjelmeset.

DUELL: Odd-Bjørn Hjelmeset skal skyte på blink i en skiskytterkonkurranse med Riise. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix .
DUELL: Odd-Bjørn Hjelmeset skal skyte på blink i en skiskytterkonkurranse med Riise. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix . Vis mer