Boka om John Arne Riise

Riise med tøffe utbrudd mot mora

Avslører beskyldninger som har kommet i kampens hete. Berit Riise til Dagbladet: - Barn og foreldre har ulike oppfatninger av hendelser.

BRYLLUP NUMMER TRE: John Arne Riise giftet seg med Louise Angelica i Nordberg kirke i Oslo i 2014. Til høyre, en stolt Berit Riise. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
BRYLLUP NUMMER TRE: John Arne Riise giftet seg med Louise Angelica i Nordberg kirke i Oslo i 2014. Til høyre, en stolt Berit Riise. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): John Arne Riise (37) kommer tirsdag ut med boka «Fordeler og ulemper ved å være John Arne Riise». I et av kapitlene omtaler han mora, den profilerte Berit Riise (56).

- Jeg vil fortelle om mamma. Veldig mange har en mening om mora mi. Det skjønner jeg, påpeker Riise.

Utad har de to vært uatskillelige. Da Berit skilte seg fra faren til John Arne og Bjørn Helge, var det hun som fikk omsorgsansvaret. Hun møtte en ny mann i Thormod Riise, som John Arne ser på som sin far i dag.

Berit var en dominerende skikkelse i sønnenes liv. Blant annet opptrådte hun som agent da John Arne dro til Monaco som 17-åring. Seinere ville John Arne bare ha henne som mamma.

Det var på den måten agent Einar Baardsen kom på banen.

Mobbet

Heller ikke forholdet til mora har bare vært en dans på roser. Blant annet kan hun i kampens hete ha beskyldt John Arne for å være årsaken til alle problemene familien har havnet oppi.

De to halvsøstrene - Camilla og Amalie - er blitt mobbet på skolen.

- Yngstesøsteren min ble mobbet fra hun begynte på skolen. De ropte og dyttet, sa at familien vår var dritt, at hun ikke fortjente å leve, at de skulle drepe oss, heter det i boka

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer