Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise mister Moldova-kampen

Blir værende i Liverpool for å lege skaden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

GARDERMOEN/OSLO (Dagbladet.no): Da Dagbladet.no snakket med landslagslege Thor Einar Andersen etter ankomst Norge i ettermiddag, kunne han fortelle at John Arne Riise også var ventet til landet i løpet av kvelden.


- Det er 50+ prosents sjanse for at han rekker Moldova-kampen, anslo Andersen.

Kontramelding

Men siden da har det skjedd saker og ting: Landslaget har fått ny beskjed fra Liverpool, og dermed blir venstrekanten værende på Merseyside i stedet for å reise til Norge.

- Jeg fikk kontrabeskjed da vi landet på norsk jord. Riise har gjennomført en test i dag, og den viser at han ikke bør spille landskampen onsdag, forklarer Andersen for Dagbladet.no.

Landslagsledelsen har snakket med både spilleren og Premier League-klubbens medisinske støtteapparat, og de har bestemt seg for å stole på rapportene derfra.

- Stoler på Liverpool

- Vi velger å stole på deres støtteapparat i stedet for å gjennomføre en egen test, bekrefter Andersen.

SKADD: John Arne Riise skadet seg under seriepremièren mot Sheffield United. En av konsekvensene blir at han må stå over landskamper for Norge. Foto: DARREN STAPLES/REUTERS/SCANPIX
SKADD: John Arne Riise skadet seg under seriepremièren mot Sheffield United. En av konsekvensene blir at han må stå over landskamper for Norge. Foto: DARREN STAPLES/REUTERS/SCANPIX Vis mer

Dermed får Liverpool-manager Rafael Benítez det som han vil. Han har hele tida ønsket at Riise skal bli i England for å lege skaden han pådro seg i seriepremièren mot Sheffield United.

Allerede med en gang sunnmøringen ble tatt ut, gikk Benitez kraftig ut og refset Åge Hareides avgjørelse.

Si din mening:

•Hvor mye svekker det landslaget at John Arne Riise ikke er med?

image: Riise mister Moldova-kampen
FIKK DET SOM HAN VILLE: Liverpool-manager Rafael Benítez (t.h.) argumenterte for at John Arne Riise burde forbli på Merseyside i stedet for å spille landskamper med Norge. Nå får han det som han vil.