USIKRE KORT: Bjørn Helge Riise mister definitivt seriestarten i Premier League. Brede Hangeland er tvilsom.Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
USIKRE KORT: Bjørn Helge Riise mister definitivt seriestarten i Premier League. Brede Hangeland er tvilsom.Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.Vis mer

Riise mister seriestarten, Hangeland tvilsom

To av tre Fulham-nordmenn er skadd.

To av tre Fulham-nordmenn er for øyeblikket skadd. Det spøker for seriestarten til Brede Hangeland, mens Bjørn Helge Riise garantert står over.

Duoen har begge meldt forfall til onsdagens landskamp mot Tsjekkia. Der deltar Fulham-back og Bjørn Helge Riises storebror John Arne. Han forteller til NTB at broren trenger minst en uke før han kan trene for fullt.

- Bjørn Helge skal være klar for trening om en uke. Så han mister den første kampen, sier storebror Riise.

Bjørn Helge Riise sliter med en strekkskade. Mer usikkert er det for Hangeland, som har trøbbel med en muskelskade i leggen.

- Han kommer trolig til å løpe litt torsdag. Så får vi se hva som skjer med ligaåpningen. Fulham er utrolig flink med spillerne. Klubben har hele 23 ansatte på området for fysisk trening og medisinsk støtteapparat. Brede er i de beste hender på den måten, sier landslagslege Thor Einar Andersen til NTB.

Fulham serieåpner hjemme mot Aston Villa lørdag.

(NTB)