Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise mot Rivaldo

Liverpool trakk Barcelona, Roma og Galatasaray i neste gruppespill i Champions League. United møter Bayern igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

John Arne Riise og Liverpool havnet i den på papiret tøffeste gruppa. Barcelona, Roma og Galtasaray blir Liverpools motstandere i 2. gruppespill i Champions League.

Til Liverpools fordel, taler at de slo ut både Roma og Barcelona på vei til Uefa-cuptriumfen i fjor.

For Manchester United ser det greiere ut. Solskjær & co. møter Boavista og Nantes.

Men:

Det ligger an til to knalltøffe kamper mellom United og Bayern München. Bayern revansjerte finaletapet mot United i 1999 ved å slå ut Manchester-laget i kvartfinalen i vår.

- Det er ingen ting lagene ikke vet om hverandre. Vi møtes jo like ofte som vi møter andre engelske lag, to ganger i året. Managerne er til og med gode venner, sier Manchester Uniteds representant Kenneth Merrett om å møte Bayern München.

Liverpool-leder Rick Parry sier følgende om Liverpools tøffe gruppe:

- Vi kjenner jo Barcelona og Roma fra i fjor, Galatasaray har gode resultater i Europa i år. Vi respekterer alle lagene, men frykter dem ikke. Dette er en veldig tøff gruppe, men på dette nivået er det ikke enkle motstandere.

MØTES IGJEN: Vladimir Smicer (t.v) og Dietmar Hamann er på etterskudd her, men fikk stoppet Rivaldo og Barcelona i Uefa-cupen i fjor.
Hele Norges coronakart