PÅ PLASS I NY KLUBB:  John Arne Riise starter et nytt fotballeventyr i India. Dette bildet er fra forrige uke, i forbindelse med innspillingen av «Senkveld» på TV 2. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
PÅ PLASS I NY KLUBB: John Arne Riise starter et nytt fotballeventyr i India. Dette bildet er fra forrige uke, i forbindelse med innspillingen av «Senkveld» på TV 2. Foto: Christian Roth Christensen / DagbladetVis mer

Riise møtte sitt idol i Sverige: - Har ikke ord

Trenes av Roberto Carlos.

(Dagbladet): Mandag dro John Arne Riise (34) med toget fra Oslo til Gøteborg. Der møtte han sine nye lagkamerater i den indiske klubben Delhi Dynamos for første gang. Ikke minst gjorde det inntrykk å få hilse på treneren - den brasilianske backlegenden Roberto Carlos (42).

På sosiale medier skriver Riise, som har 110 landskamper for Norge:

- Møtte akkurat min nye trener Roberto Carlos for første gang. Har ikke ord! Vokste opp med ham som mitt idol på backen. Dette var stort. Føler meg ekstremt heldig.

Treningskamper Delhi Dynamos har lagt første del av oppkjøringen til sesongen til Gøteborg-området. Der skal laget spille treningskamper med det noen vil hevde ikke er altfor sprek motstand. Vi snakker om klubber som Varbergs BoIS, Häcken og Skene IF.

TRIUMF:  Roberto Carlos (til venstre) ble verdensmester med Brasil i 2002. Her feirer han med lagkamerat Juninho Paulista. Foto: NTB Scanpix
TRIUMF: Roberto Carlos (til venstre) ble verdensmester med Brasil i 2002. Her feirer han med lagkamerat Juninho Paulista. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bare Häcken spiller i Allesvenskan. Ellers må vi se nedover i divisjonene.

Delhi Dynamos spiller sin første kamp i den indiske serien 4. oktober - mot FC Goa. Det spesielle er at serien bare varer i to måneder, før det kåres en mester.

Roberto Carlos ble ansatt som trener i Delhi Dynamos 5. juli. Han har 125 landskamper for Brasil, og huskes for spektakulære frispark. Han var med på laget som ble verdensmester i 2002.

Chelsea-profil Kritiske røster vil påstå at den indiske ligaen er for fotballspillere som er på hell, men samtidig vil ha et siste eventyr med OK lønn.

Den tidligere Chelsea-profilen Florent Malouda (35) spiller også for Delhi Dynamos.