John Arne Riises nye India-eventyr:

Riise nær scoring i sesongåpningen

Via muren og i tverrliggeren.

NÆR SCORING: John Arne Riise, her jublende med lagkamerater etter 1-0-scoringen, var svært nære å score selv i serieåpningen. Foto: AFP PHOTO / STR
NÆR SCORING: John Arne Riise, her jublende med lagkamerater etter 1-0-scoringen, var svært nære å score selv i serieåpningen. Foto: AFP PHOTO / STR Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

John Arne Riise traff tverrliggeren da Chennaiyin innledet den indiske superligaen med 2-2 mot Atlético de Kolkata søndag.

De første 45 minuttene i Kolkata var målløse, men John Arne Riise kunne fort vært på scoringslista for bortelaget. Tidlig i kampen fikk han sjansen på frispark, og forsøket var godt. Riises skudd gikk via Atlético-muren og traff tverrliggeren.

Mål ble det først i annen omgang da sørafrikanske Sameehg Doutie sendte hjemmelaget i ledelsen. Deretter kom Riise og Chennaiyin tilbake og snudde kampen etter scoringer av Jayesh Rane og nederlandske Hans Mulder.

Lenge så det ut til å bli tre poeng i serieåpningen for Chennaiyin, men fire minutter før full tid utlignet skotske Iain Hume på straffespark for Kolkata.

Den indiske superligaen pågår fram til jul. Riise og Chennaiyin møter Delhi Dynamos i neste runde.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer