Riise nekter å gi seg før et nytt sluttspill

- Har ikke trodd nok.

- HAR IKKE TRODD NOK: John Arne Riise vil starte med blanke ark i neste kvalifisering og nekter å legge opp før han har spilt med flagget på brystet i et nytt mesterskap.
Foto: Erlend Aas / SCANPIX
- HAR IKKE TRODD NOK: John Arne Riise vil starte med blanke ark i neste kvalifisering og nekter å legge opp før han har spilt med flagget på brystet i et nytt mesterskap. Foto: Erlend Aas / SCANPIXVis mer

|||SCHIPOL/OSLO (Dagbladet.no): John Arne Riise har tidligere uttalt at han er i så bra fysisk form at han ser for seg å spille fotball til han nærmer seg 40 år.

Bra er det, for Roma-backen er klar på at ikke akter å legge skoene på hylla før han igjen har spilt med det norske flagget på brystet i et mesterskap.

- Jeg tror fortsatt på et sluttspill til i karrieren. Jeg gir meg ikke før jeg har klart det, sier Riise til Dagbladet — dagen etter at den norske VM-drømmen fikk ytterligere et skudd for baugen i Rotterdam.

- Vi kan starte med blanke ark i neste kvalifisering hvis spillerne i Tippeligaen spiller bra her hjemme, og vi ute gjør det samme. Vi har mange gode spillere, sier Roma-backen.

Dagen derpå var det også tid for en kjapp selvevaluering.

- Kanskje har vi ikke trodd nok, kanskje har vi vært litt for pysete. Defensivt er vi blant de bedre lagene, men vi må tørre mer fremover, sier John Arne.