Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise nektes landslagsspill

Monaco hadde retten på sin side da de nektet John Arne Riise spill for Norges U21-lag. Det kom likevel som en overraskelse på 20-åringen. - Det kan være mange grunner til at de nektet meg å dra, sier Riise til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Men Ålesund-gutten ønsker ikke å spekulere i hva som er motivet til arbeidsgiveren.

Monaco har frihelg og har ikke bruk for Riises tjenester denne uka. Han synes forholdet til Monaco de siste ukene har vært bra.

Overrasket

- Det har vært veldig bra, det. Derfor ble jeg overrasket, men de har jo fulgt reglementet, sier Riise.

UEFAs regler forplikter klubbene til å frigi spillere til landslagsspill sju ganger i året. Denne kvoten har Riise allerede brukt opp.

Trenger hvile

Han fikk beskjed av treneren etter trening fredag. Riise ba umiddelbart om et møte med ledelsen, men de ville ikke si hvorfor de nektet landslagsspill.

- Treneren mente jeg trengte hvile og trening med Monaco, forteller Riise.

Hviledagene har han brukt hjemme i Ålesund.

Vil vise seg fram

Riise har i lang tid uttalt at han ønsker å prøve lykken i engelsk fotball. Leeds-overgangen ser ut til å ha gått i vasken. Kampene mot Wales og Ukraina kunne derfor vært en gyllen mulighet til å vise seg fram.

  • Hassan El-Fakiri dukket opp på Brann-treninga i går for å hilse på sine gamle lagkamerater. Til Branns nettsider sier Hassan at han trives godt i Monaco, og at han føler at debuten på A-laget nærmer seg.
TVUNGET TIL FERIE: John Arne Riise får ikke spille U21-kamp i Wales denne helga. Her er han i aksjon for ungdomslandslaget mot Armenia.