Riise nektet å møte Lundekvam: - Har mistet respekten for ham

Hos Senkveld.

VILLE IKKE MØTE CLAUS: John Arne Riise og kona Louise Angelica møtte til Senkveld-innspilling i kveld. Men Riise ville ikke møte sin tidligere lagkamerat Claus Lundekvam. Foto: Christian Roth Christensen
VILLE IKKE MØTE CLAUS: John Arne Riise og kona Louise Angelica møtte til Senkveld-innspilling i kveld. Men Riise ville ikke møte sin tidligere lagkamerat Claus Lundekvam. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): John Arne Riise og Claus Lundekvam stilte begge opp til Senkveld-innspilling i Nydalen i Oslo kveld - men ikke sammen.

John Arne Riise nektet nemlig å møte Lundekvam etter at innholdet i den nye boka til Lundekvam ble kjent i dag.

- Nei, jeg ville ikke møte ham. Jeg har sett på Claus som en god venn og kamerat. Jeg har visst om hvor tøft han har hatt det utenfor banen. I dag våknet med godt humør, men så fikk jeg se 70 ubesvarte anrop og mange mail. Da skjønte jeg at noe hadde skjedd, sier Riise i Senkveld-innspillingen i kveld.

- Jeg synes det er skuffende og jeg mistet respekten for ham, sier Riise.

Til Dagbladet forteller Riise på vei ut fra studio i Nydalen.

- Det han skriver må han stå for. Det som er sagt, er sagt. Jeg har lagt saken død nå. Jeg har ikke snakket med Lundekvam og det er en grunn til at jeg ikke ønsker å møte ham her, sier Riise til Dagbladet, før han haster videre.

- Unødvendig Lundekvam ønsket å snakke med pressen i kveld, mens Riise utdypet hvor skuffet han var.

- Det står respekt av det Claus har gjort og at han ønsker å hjelpe andre. Men akkurat her synes jeg han har dratt det for langt og det er unødvendig å dra meg inn i dette, sier Riise til Senkveld-programlederne Harald Rønneberg og Thomas Numme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer