- Riise nektet å synge karaoke

Bellamy skal ha følt seg ydmyket før han angrep.

(Dagbladet.no): En uskyldig karaokelek skal ha vært det som utløste Craig Bellamys voldsomme angrep på John Arne Riise. Liverpool-stjernene har de siste dagene ladet opp i Portugal foran onsdagens Champions League-møte mot Barcelona, og fredag innvilget de seg en tur på utestedet Monty\'s.

- De kom og spiste, drakk og sang etter hvert noen sanger karaoke. Det var ikke noen problemer her. De oppstod etter at de hadde dratt tilbake til leilighetene sine, sa pubansatt Paolo Nogueira Nogueira til Dagbladet.no i går kveld.

Ifølge News of The World var det imidlertid karaoken som var foranledningen for at Bellamy senere på kvelden angrep Riise med en golfkølle.

Ville være i fred

En kilde sier til avisa at Bellamy forsøkte å dra Riise opp på scenen for å synge.

- Det var en karaokekonkurranse, men John er stille utenfor banen, og var overhodet ikke interessert. Det var morsomt i starten, og et par andre spillere forsøkte også å få ham til å synge. Men så gikk det helt galt. John ble fly forbannet fordi Craig ikke ville ta et nei for et nei. Han skrek til Craig at han ville være i fred, sier kilden.

På dette tidspunktet skal det ha vært rundt 20 spillere i baren, deriblant Steven Gerrard, Peter Crouch og Dirk Kuyt.

Spillerne skal ha forlatt utestedet og returnert til hotellet i 02-tida, og krangelen mellom Riise og Bellamy fortsatte på vei hjem. Bellamy, som delte rom med Steve Finnan, var så opprørt at han ikke klarte å sove.

SLO LØS PÅ RIISE: Craig Bellamy kan i beste fall vente seg en saftig bot etter behandlingen han ga John Arne Riise. 27-åringen skal ha følt seg ydmyket da Riise nektet å synge karaoke, og tok seg inn på Riises hotellrom da de kom hjem fra byen. Foto: AP/REUTERS. Faksimile: News of The World
SLO LØS PÅ RIISE: Craig Bellamy kan i beste fall vente seg en saftig bot etter behandlingen han ga John Arne Riise. 27-åringen skal ha følt seg ydmyket da Riise nektet å synge karaoke, og tok seg inn på Riises hotellrom da de kom hjem fra byen. Foto: AP/REUTERS. Faksimile: News of The World Vis mer

- Han grep en golfkølle og gikk for å finne John. Og da han fant ham tok han seg inn på rommet, og slo løs mot beina hans. Helvete var løs, og John fikk mange sårskader. Craig var ute av kontroll og ropte at John hadde ydmyket ham foran de andre spillerne, får News of The World opplyst.

Riises rådgiver Jan Kvalheim sier til VG at han har snakket med Riise selv og Liverpools pressesjef.

- Klubben vil ha kontroll på saken, og de kommer ut med «statements» vedrørende hva som har skjedd, sier Kvalheim.

Sjokkerte lagkamerater

Onsdag møter Liverpool regjerende mester Barcelona i Champions League, og en slik oppladning er selvsagt svært forstyrrende inn mot kampen.

Riises lagkamerater skal være sjokkerte over det de var vitne til, og ryktene er sterke om at Bellamy i praksis leverte inn sin egen avskjedssøknad med den skandaløse oppførselen.

- Å gå løs på beina til en medspiller med en golfkølle er utilgivelig. Det er det verste stedet å angripe en fotballspiller. Ødelagte bein er ubrukelige i dette gamet, og Riises varemerke er de tunge skuddene, sier en klubbkilde til avisa.

Ifølge Daily Mail trekkes keeper Jerzy Dudek, Robbie Fowler og Jermaine Pennant fram i lokale aviser som sentrale i rangelen. Dudek skal også ha blitt påsatt håndjern av politiet.

- Riise nektet å synge karaoke

- Dette vil bli håndtert internt, sier en Liverpool-talsmann til avisa.