- Riise nektet å synge karaoke

Bellamy skal ha følt seg ydmyket før han angrep.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En uskyldig karaokelek skal ha vært det som utløste Craig Bellamys voldsomme angrep på John Arne Riise. Liverpool-stjernene har de siste dagene ladet opp i Portugal foran onsdagens Champions League-møte mot Barcelona, og fredag innvilget de seg en tur på utestedet Monty\'s.

- De kom og spiste, drakk og sang etter hvert noen sanger karaoke. Det var ikke noen problemer her. De oppstod etter at de hadde dratt tilbake til leilighetene sine, sa pubansatt Paolo Nogueira Nogueira til Dagbladet.no i går kveld.

Ifølge News of The World var det imidlertid karaoken som var foranledningen for at Bellamy senere på kvelden angrep Riise med en golfkølle.

Ville være i fred

En kilde sier til avisa at Bellamy forsøkte å dra Riise opp på scenen for å synge.

- Det var en karaokekonkurranse, men John er stille utenfor banen, og var overhodet ikke interessert. Det var morsomt i starten, og et par andre spillere forsøkte også å få ham til å synge. Men så gikk det helt galt. John ble fly forbannet fordi Craig ikke ville ta et nei for et nei. Han skrek til Craig at han ville være i fred, sier kilden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer