Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise og Carew vraket av Semb

Både John Arne Riise og John Carew er vraket av landslagssjef Nils Johan Semb foran den første kampen i VM-kvaliken. De må nemlig nøye seg med U21-kampen dagen i forveien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I kveld kom uttaket til ungdomslandskampen mot Armenia, og både Carew og Riise skal spille for Norge på Nadderud neste fredag - ikke på Ullevaal dagen etter.

Både Valencia-angriperen og midtbanespilleren fra Monaco leverte en heller dårlig kamp mot Finland forrige onsdag.

Carew spilte hele kampen og ble belønnet med en toer (benken venter) på Dagbladets spillerbørs. «Snublende nær en ener, bokstavelig talt», var dommen.

Riise fikk bare en omgang av Semb, og var den eneste som fikk karakteren én (bånn) på børsen.

- Jeg må bare beklage min dårlige innsats i kampen mot Finland, men det var ikke viljen det stod på.

- Jeg ville så gjerne gjøre det bra, men i ettertid har jeg funnet ut at det sikkert var for mye tanker og spekulasjoner i hodet mitt, noe som gikk ut over mine prestasjoner på banen, skriver Riise på sin hjemmeside på internett.

Flere engelske Premier League-klubber skal være interesserte i den venstrebeinte sunnmøringen, men hans fotball-framtid er fortsatt ikke avklart.

Troppen til VM-kvalifiseringskampen mot Armenia presenteres i morgen.

U21-troppen:

Målvakter:

Kenneth Høie (Haugesund), Espen Johnsen (Start)

Backer:

Lars Granaas (Strømsgodset), Thomas Holm (Heerenveen), Pa-Modou Kah (Vålerenga), Olav Råstad (Tromsø), Ragnvald Soma (Bryne)

Midtbane/spisser:

Rune Bolseth (Sogndal), John Carew (Valencia), Christer George (Strømsgodset), André Hanssen (Bodø/Glimt), Espen Hoff (Odd Grenland), Magne Hoseth (Molde), Azar Karadas (Brann), Trond Fredrik Ludvigsen (Bodø/Glimt), John Arne Riise (Monaco), Jørgen Tengesdal (Viking), Tommy Øren (Sogndal).

Carew, Hoff, Riise og Tengesdal ble tatt ut i dag.

VRAKET 2: John Arne Riise ble byttet ut i pausen i privatlandskampen i forrige uke.
VRAKET 1: John Carew spilte hele kampen mot Finland. Norge tapte 1-3.