Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise og Hangeland får ny manager

Tar over for René Meulensteen.

NY SJEF: Tidligere Wolfsburg-manager tar over Fulham. Det melder klubben på sine hjemmesider. Foto: REUTERS / Alex Domanski / NTB scanpix
NY SJEF: Tidligere Wolfsburg-manager tar over Fulham. Det melder klubben på sine hjemmesider. Foto: REUTERS / Alex Domanski / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Så er det på'n igjen! Jeg er tilbake i fotballen, sa Magath på sin Facebook-side.

- Jeg vil benytte anledningen å takke klubben og eieren for tilliten. Jeg ser fram til å flytte til London, å få møte fansen og de ansatte i klubben. Spesielt trenerstaben i klubben, sa Magath.

Dermed ligger det kanskje an til at Ray Wilkins får beholde sin jobb som assistenttrener.

Det er den tredje manageren som skal lede Brede Hangelands og Jon Arne Riises klubb denne sesongen. Tidlig i desember fikk nederlenderen Martin Jol sparken, mens hans landsmann René Meulensteen tok over.

Magath er blitt enig med Fulham om en kontrakt på ett og et halvt år.

- Felix er merittert manager med flere gode resultater fra Bundesliga, og han er sulten etter å få suksess med Fulham, sa klubbeier Shahid Khan i en pressemelding.

Meulensteen fortalte til BBC at han har fått sparken.

Fulham ligger i bunnen av tabellen med sine 20 poeng. Det er fire poeng opp til sikker plass.

Magath har tidligere trent både Bayern München og sist Wolfsburg i tysk Bundesliga. Der fikk han sparken i 2012.Fulham møter West Bromwich neste lørdag ettersom det spilles FA-cup i England denne helgen. 

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!