Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise og Hangeland kan miste sjefen til Aston Villa

- Hughes er en fantastisk god trener, sier Riise.

FÅR MULIGENS NY SJEF: Landslagskaptein Brede Hangeland og Bjørn Helge Riise får ny trener i Fulham dersom Hughes drar til Aston Villa. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
FÅR MULIGENS NY SJEF: Landslagskaptein Brede Hangeland og Bjørn Helge Riise får ny trener i Fulham dersom Hughes drar til Aston Villa. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer

(Dagbladet): Gerard Houllier har slitt med helsa den siste tiden, og nylig ble det kjent at han er ferdig som trener i Aston Villa.

Nå hevder flere medier at Fulham-sjef Mark Hughes sannsynligvis blir franskmannens erstatter. Det betyr at Bjørn Helge Riise og Brede Hangeland mister treneren sin.

Dagbladet møtte landslagsgutta på Ullevaal i dag. Og Riise håper Hughes blir værende i London-klubben.

- Mark Hughes er en fantastisk god trener og en veldig hyggelig fyr, så jeg håper han blir i Fulham. Mot slutten av sesongen har laget bevist at det man har terpet på fungerer. Gi ham litt bedre tid, så kan det bli veldig bra, sier Bjørn Helge Riise til Dagbladet.

Daily Mirror skriver at Houllier har tjent over 5 millioner pund på under 12 måneders jobb i Birmingham-klubben. Nå skal Aston Villa stå klar til å friste Hughes til å ta over klubben.

- Det er alltid tøft å komme inn i en ny klubb og bli kjent med en ny spillergruppe. Ting tar litt tid. Til tider har vi spilt sinnssykt bra fotball, men som sagt; det har tatt tid, sier Riise.

Fulham har verken bekreftet eller avkreftet at Hughes blir værende i klubben.

Waliseren har rikelig med Premier League-erfaring fra både Blackburn (2004-08), Manchester City (2008-09) og nå Fulham (2010-).

Villa-ledelsen ønsker ikke å si noe om hvem som er favoritter til å overta den ledige jobben.

- Vi er veldig bevisste på at klubben skal være godt forberedt til den nye sesongen, sier Aston Villas klubbdirektør Paul Faulkner til Sky Sports.

- Vi er allerede i gang med å finne en ny trener, men vil ikke si noe mer konkret, sier han.

VILLA NESTE? Fulham-manager Mark Hughes kan være på vei til Aston Villa. Foto:  EPA/GEOFF CADDICK
VILLA NESTE? Fulham-manager Mark Hughes kan være på vei til Aston Villa. Foto: EPA/GEOFF CADDICK Vis mer