Riise om veien videre: - Jeg har hatt lyst til å holde det hemmelig til jeg føler meg klar

Presenteres innen en uke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

 (Dagbladet): John Arne Riise gjestet mandag Dagbladets livesending på Ekebergsletta, hvor han blant annet deltok i en triksekonkurranse og svarte på spørsmål fra publikum.

Ikke overraskende fikk Riise spørsmål om hva som skjer med hans overgang til India.

I starten av juni offentliggjorde fotballspilleren at han skal spille i Asia til høsten, men det er ennå ikke kjent hvilken klubb hans skal spille for. På Ekeberg i dag fortalte 34-åringen at nyheten blir kjent innen en uke.

Fotballspilleren sier at ryktene om at han skal ha skrevet under for to ulike klubber ikke stemmer.

- Det har vært klart hele veien, men det har blitt skrevet at jeg har signert for to klubber. Det har jeg ikke. Jeg har hatt lyst til å holde det hemmelig til jeg føler meg klar, og det vil bli en stor annonsering innen en uke, sier Riise til Dagbladet.

Han gleder seg veldig til å ta fotballkarrieren til et nytt land, og valgte India fordi han ville prøve seg på noe nytt.

Trenere og foreldre speider Storebror Riise har aldri deltatt som spiller på Norway Cup, noe han synes er synd.

- Vi var mye på Dana Cup da jeg var yngre, men Norway Cup er jo et høydepunkt for de fleste barn her, sier han.

Sunnmøringen tror turneringa helt klart kan være en arena på veien mot å bli fotballproff.

- Det er veldig mange trenere og foreldre som ser på spillere på andre lag her, og du får jo virkelig testa deg når du møter ny motstand her, sier Riise.

Veien til toppen John Arne Riise har hatt en eventyrlig karriere, og er den nordmannen med flest landskamper per i dag. Han har flere tips til barn som ønsker å bli fotballproffer.

- Man må trene veldig mye. Men man kose seg med det, og ikke trene bare fordi man må. Jeg kom meg dit jeg er i dag fordi jeg har vært glad i å trene.

Han forteller til Dagbladet at han synes alt med fotball er herlig, og om man gir mannen en ball, så "flyr han". Riise har mange gode minner fra barne- og ungdomsfotballen, men det er én periode han likte best.

- Jeg hadde som mål å komme på både krets- og fylkeslag før landslaget. Den tida fra kretslaget til fylkeslaget var den beste, for det var her jeg skjønte at jeg virkelig var god, sier Riise og smiler.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer