Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise raser mot tidligere Liverpool-kompis: - For noe dritt!

Mens Carragher slår tilbake mot Dioufs kritikk.

IRRITERT: 
John Arne Riise slakter El Hadji Dioufs for hans uttalelser tidligere i dag.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
IRRITERT: John Arne Riise slakter El Hadji Dioufs for hans uttalelser tidligere i dag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): John Arne Riise (35) og El Hadji Diouf (34) dro begge til fransk fotball i 1998 og reiste videre til Liverpool i henholdsvis 2001 og 2002.

LAGKOMPISER: John Arne Riise og El Hadji Diouf var lagkompiser i tre år, men nå er ikke stemningen spesielt god lenger. Foto: NTB Scanpix
LAGKOMPISER: John Arne Riise og El Hadji Diouf var lagkompiser i tre år, men nå er ikke stemningen spesielt god lenger. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den jevngamle duoen var lagkompiser på Anfield fra 2002 til 2005 og hadde et tilsynelatende godt forhold. Men da Riise så hvordan Diouf karakteriserte Liverpool-legendene Steven Gerrard og Jamie Caragher tidligere i dag, ble Riise naturlig nok rasende.


- Diouf-intervjuet: For noe dritt! Sett ham på banen mot Carragher og Gerrard i en 50/50-duell. Smash! skriver en tydelig irritert Riise på sin Twitter-konto.

Omtalt som egoist Årsaken til den unisone slakten av Diouf, skyldes senegaleserens oppsiktsvekkende og illojale kritikk av Gerrard og Carragher, som Dagbladet omtalte tidligere i dag.

- Steven Gerrard er en flott spiller, men han er en egoist. Han ga blaffen i om Liverpool vant. Alt som betydde noe var om han selv kom på scoringslista, sa Diouf om sin tidligere lagkamerat i et intervju med det franske magasinet So Foot.
 
Omtalen av Carragher var enda verre.

- Jamie Carragher. Jeg hater ham, sa Diouf, som også mener at Liverpool-legenden er den «største kalkunen» han har sett på fotballbanen. 

- Jeg syns han var ubrukelig, la han til.

- Bedre å være kalkun enn esel På sin egen Twitter-konto slår Carragher tilbake mot Dioufs kritikk.

- Det er bedre å bli kalt kalkun enn esel, som jeg har blitt kalt tidligere, skriver den tidligere Liverpool-stopperen humoristisk.


Konflikten nådde overflaten da Gerrard kritiserte Diouf i sin selvbiograf, hvor Gerrard bedyret at han ikke har respekt for Diouf og at senegaleseren er den Liverpool-signeringen han har vært minst fornøyd med.

- Jeg har respekt for Balotelli. Det har jeg ikke for Diouf, uttalte Gerrard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media