Liverpool

Riise raser: - Provoserende

John Arne Riise slakter innsatsen til Liverpool-stjerne.

PÅ ETTERSKUDD: Trent Alexander-Arnold taper en duell mot Yoane Wissa. Foto: NTB
PÅ ETTERSKUDD: Trent Alexander-Arnold taper en duell mot Yoane Wissa. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Brentford - Liverpool 3-1

Brentford manglet sin stjernespiss Ivan Toney. Men lite gjorde det da erstatteren Yoane Wissa terroriserte Liverpool-forsvaret.

Spissen var involvert i to baller som var over streken, men som ble annullert, før marginene kom på hans side. Alisson Becker reddet forsøket, men centimeter på feil side av streken, og Wissa sørget for at Brentford gikk til pause med ledelse 2-0. Tidligere i omgangen hadde midtstopper Ibrahima Konaté satt ballen i eget nett.

- Det er spinnvilt, kommenterte Nils Johan Semb på Viaplay.

Det var spesielt på dødball at Brentford skapte mye.

- Liverpool har null kontroll på det som skjer i feltet. Det er altfor dårlig, mener Rune Bratseth på Viaplay.

- Hver corner er en massiv trussel. Det er vanskelig å håndtere, innrømmet Jürgen Klopp i et intervju med Sky Sports etter kampen.

SKADD: Internett koker etter at kampsportutøver Taylor Starling stilte til intervju med utallige skader i ansiktet. Video: BKFC Vis mer

- Provoserende

Tidligere Liverpool-back John Arne Riise reagerte sterkt på det han fikk se fra høyreback Trent-Alexander Arnold, som han mener ikke gjorde jobben i eget felt.

- Vi ser Konate peker på mannen han må ta. Jeg fatter og begriper ikke at han på dette nivået ikke klarer å ta farligste mann. Det er provoserende å se på. Kroppsspråket sier mye, det er flere ganger man ser at Trent ikke er påskrudd, sa Riise i en tirade mot det svake forsvarsspillet til gamleklubben.

Sjokkbytte

I pausen tok Klopp grep. Virgil van Dijk, Kostas Tsimikas og Harvey Elliott ble tatt av.

- Det er høvdingen han tar ut. Det er et signal til alle om at ingen er trygge, sier Riise om byttet av van Dijk.

Etter kamp forklarte Klopp at stjernestopperen ble tatt av fordi han hadde en kjenning i låret.

Manageren fikk umiddelbart svar. Først ble en Darwin Núñez-scoring annullert for offside, før Alex Oxlade-Chamberlain reduserte på lovlig vis like etter.

Både Alexander-Arnold og Liverpool hevet seg, og presset på framover i banen for en utlikning.

OVERRASKES: Den amerikanske fotballspilleren Robert Griffin må stikke av fra en direktesending etter en viktig beskjed. Video:ESPN Vis mer

Raste mot dommeren

Men istedet smalt det i andre enden på slutten.

Brian Mbeumo kom alene med keeper og scoret. Det skjedde etter en duell med Ibrahima Konaté, hvor Liverpool-forsvareren gikk i bakken. Liverpool-spillerne raste mot dommeren, men scoringen ble stående.

- Ja, dommeren kan blåse. Men det er for meg helt greit at den står, sa Riise om situasjonen.

Dermed ble det 3-1 til Brentford.

- Det er en energi og entusiasme i Brentford som er helt ellevill. Brentford fortjente å vinne, det er Liverpool på en fryktelig dårlig dag, men man skal ikke ta noe fra dem, oppsummerte Riise på Viaplay.

Liverpool-legende Jamie Carragher slaktet prestasjonen på Sky Sports, og kalte det et aldrende lag som nærmer seg slutten.

- Vi gjorde ikke det vi hadde planlagt. Man får ikke et resultat med å spille slik her. Vi vet hva Brentford er gode på og var godt forberedte, men slet med dødballene deres. Det er skuffende fra vårt ståsted, fortviler Liverpools Andrew Robertson i et intervju med Viaplay.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer