Riise regner med benkesliting

Nekter å syte.

(Dagbladet.no): John Arne Riise er ute av Liverpool-elleveren og spiller bare når manager Rafael Benitez rullerer troppen.

Det bekymrer ikke sunnmøringen.

- Jeg vet det blir tøffere denne sesongen for meg, fordi stallen er større. Det er noen av oss som vet at vi sitter på benken i enkelte kamper. Men det bekymrer ikke meg. Jeg er lykkelig her, og dette er en del av å være i en klubb som Liverpool, sier Riise til Liverpool Echo.

I kveld spiller Liverpool supercupfinale mot CSKA Moskva. Trolig sitter nordmannen på benken igjen, med Bolo Zenden på flanken og Stephen Warnock på back.

- Jeg har hatt et par gode sesonger hvor jeg har spilt mange kamper. Kanskje denne blir anderledes. Men så lenge jeg jobber hardt og viser hva jeg kan på trening så kommer jeg til å få sjansen. Jeg er trygg på at det blir et godt år, sier Riise.

Riise spilte 90 minutter mot CSKA Sofia tirsdag, en kamp Liverpool tapte på Anfield.

- Jeg vet at sjefen har stor tro på meg, jeg fikk spille mot Sofia og jeg var fornøyd med det jeg presterte. Jeg synes jeg gjorde det greit, sier Riise.

FÅR SPILLE I E-CUPEN: John Arne Riise har bare vært på banen fra start for Liverpool i Champions League-kvaliken. Foto: Scanpix/Reuters
FÅR SPILLE I E-CUPEN: John Arne Riise har bare vært på banen fra start for Liverpool i Champions League-kvaliken. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer
TILBAKE I MONACO: Riise forbereder seg til kveldens supercupkamp mot CSKA Moskva i det franske fyrstedømmet.