Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise rekker landskampen

Oppløftende undersøkelse i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): John Arne Riises ankelskade er ikke så ille som først antatt. En MRI-undersøkelse av ankelen i dag viste at Riise kan være tilbake på banen innen et par uker.

- Landskampen mot Hellas 7.oktober skal jeg rekke, fastslår Liverpool-backen overfor Dagbladet.no.

Riise skadet ankelen i gårsdagens Merseyside-derby mot Everton da Liverpool ble kriget i senk og tapte 3-0. Sunnmøringen vred seg i smerte og så ut til å ha det svært vondt.

- Jeg syntes jeg hørte det knakk med det samme. Derfor var min reaksjon så voldsom.Men da jeg kom hjem var ikke smertene så sterke, og i dag tidlig klarte jeg å gå på foten, fortsetter Riise.

Nordmannen ble kastet innpå etter en drøy time, men tråkket kraftig over i en duell med Evertons Mikel Arteta ti minutter før slutt.

Ikke gambling

Kampen var Riises første etter at han pådro seg en svært lik skade i Premier Leagues åpningskamp mot Sheffield United 19.august.

- Var det feil å spille allerede nå?

SLO OPP ANKELSKADEN: Men dagens undersøkelse viste at John Arne Riise etter all sannsynlighet rekker landskampen mot Hellas 7.oktober. Foto:REUTERS
SLO OPP ANKELSKADEN: Men dagens undersøkelse viste at John Arne Riise etter all sannsynlighet rekker landskampen mot Hellas 7.oktober. Foto:REUTERS Vis mer

- Nei, jeg var testet så mye som det går an. Ankelen var sterk, jeg hadde trent den opp med to-tre økter daglig, og jeg hadde teipet den. Slik skaden oppsto hadde jeg uansett fått denne skaden. Både i TV og aviser kan man vel se at foten står 90 grader rett ut. 

Nå håper og tror Riise at skadeavbrekket ikke skal bli like langt denne gangen.

- Jeg er ikke tilbake igjen før jeg er klar. Så enkelt er det. Jeg skal ikke bli skadet mer nå. Normalt skal det ta 10-15 dager. De første dagene blir det rolig, med ising av ankelen. Så kan jeg starte løping, avslutter Riise.

image: Riise rekker landskampen