Oslo  20110531.
Egil Drillo Olsen og John Arne Riise. Fotball landslaget trente tirsdag på Ullevaal stadion i forbindelse med EM-kvalifiseringskampen mot Portugal 4. juni. 
Foto: Heiko Junge / Scanpix
Oslo 20110531. Egil Drillo Olsen og John Arne Riise. Fotball landslaget trente tirsdag på Ullevaal stadion i forbindelse med EM-kvalifiseringskampen mot Portugal 4. juni. Foto: Heiko Junge / ScanpixVis mer

Riise ringte Drillo for å beklage sen bytur

- Vi koste oss, og jeg glemte dessverre tiden.

(Dagbladet): John Arne Riise var en av landslagsspillerne som gikk ut på byen etter 1-0-seieren over Island forrige fredag.

I dag ringte han landslagstrener Egil «Drillo» Olsen og beklaget den sene byturen.

- Det har vært veldig mye rykter og spekulasjoner rundt dette. Derfor vil jeg komme med min versjon. Jeg har overfor Drillo beklaget at jeg kom for sent hjem til hotellet. Det vil jeg gjøre igjen ansikt til ansikt når vi møtes, sier Riise til NTB.

Møtte kompiser Riise sier at han liker å møte kompiser de få gangene han er hjemme i Norge, og at han møtte flere bekjente i Oslo etter Island-kampen. NTB skriver at Riise spanderte flere runder på vennene han var ute med på in-stedet BAR Tjuvholmen på Aker Brygge.

- Vi koste oss, og jeg glemte dessverre tiden. Det kan jeg ikke legge skjul på, sier Riise.

Han sier at han personlig inntok svært lite alkohol på utestedet.

HER FESTET DE: Det var på dette utestedet at John Arne Riise var med flere venner til langt på natt forrige fredag. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
HER FESTET DE: Det var på dette utestedet at John Arne Riise var med flere venner til langt på natt forrige fredag. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer

-  Jeg drikker veldig, veldig sjelden, kanskje to-tre ganger i året. Det eneste vi kan gjøre, er å ta med oss dette videre og lære av det, sier Riise.

Ikke fyll - Hva vet du om de andre spillene og den aktuelle natten? - Jeg kan ikke svare for de andre, men etter det jeg vet har ingen vært på fylla, for å si det slik, sier John Arne Riise til NTB.

Landslagssjef Egil «Drillo» Olsen sier at landslagsledelsen nå har lagt saken død.

- Vi har lagt saken død, men vi får se hva media gjør, sier han til TV 2 Sporten.