Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise-ros: - Han er sterk som en okse og har de største lårene i ligaen

Hyller toppscoreren.

UAVGJORT:  John Arne Riise og Aalesund spilte 1-1 mot Lillestrøm torsdag kveld. Riise ble byttet ut etter 62 minutter på grunn av kjenning med lysken. På tribunen så han familie og venner.
UAVGJORT: John Arne Riise og Aalesund spilte 1-1 mot Lillestrøm torsdag kveld. Riise ble byttet ut etter 62 minutter på grunn av kjenning med lysken. På tribunen så han familie og venner. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Lillestrøm - Aalesund 1-1

LILLESTRØM (Dagbladet): John Arne Riise og Aalesund reiste fra Åråsen torsdag kveld med ett poeng i kofferten etter 1-1. Laget mangler fortsatt en seier med Riise på banen. Men 35-åringen føler formen er på stigende kurs.

En som definitivt har prikket inn storformen, er Lillestrøms Fred Friday. Han sendte Lillestrøm i ledelsen rett før pause. To minutter seinere utliknet Aalesund. Friday er nå Tippeligaens toppscorer med fem mål.

- Jeg har trent med Lillestrøm tidligere og sett hva han har i seg. Han er sterk som en okse og har de største lårene i Tippeligaen, sier Riise om nigerianeren.

- Jeg har også kontakt med ham på sosiale medier. Det er en fantastisk person.

Les kampreferat her

Karantene Riise må nå sone to kampers karantene på grunn av ordbruken etter Viking-kampen søndag. Karantenen gjelder fra fredag.

- Jeg synes vi spilte en taktisk god bortekamp. Det første kvarteret var fram og tilbake for begge lag. Jeg følte vi hadde størst sjanse til å vinne, men vi satte ikke sjansene. Det må vi gjøre hvis vi skal ta tre poeng på bortebane, sier Riise.

Spesielt Mostafa Abdellaoue hadde en kjempesjanse da han kom alene med Lillestrøm-keeper Andreas Lie. Pasningen fra Bjørn Helge Riise knapt kvarteret ut i andre omgang var klinisk, men Abdellaoue mangler god, gammel klasse.

En gang var han i F.C. København og skulle bli stor i Kongens by. Det virker lysår unna i dag.

Godt humør Riise var i godt humør da han møtte pressen på Åråsen. På tribunen satt foreldrene til kona og en del venner. Da han ble byttet ut etter 62 minutter på grunn av lysketrøbbel, gjorde han ablegøyer til dem.

- De siste dagene har vært turbulente, sier han om stormbølgene etter Viking-kampen der han stemplet dommeren som en «fitte».

- Det har vært tøft å lese avisene. Mange har skrevet og ment mye. Men jeg ser framover. Jeg visste det ville være noen øyne på meg i dag med tanke på dommeren. Derfor holdt jeg munn, sier Riise og smiler.

TOPPSCORER:  Fred Friday har fem mål for Lillestrøm og er toppscorer i Tippeligaen. Foto: NTB Scanpix
TOPPSCORER: Fred Friday har fem mål for Lillestrøm og er toppscorer i Tippeligaen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hele Norges coronakart