Riise scoret sjølmål

John Arne Riise headet ballen i eget mål og Southampton vant 2-0 mot Liverpool. Chelsea vant 2-1 i ligacupen mot Tottenham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

John Arne Riise satt for en gang skyld på benken hos Liverpool, og ble ikke satt inn før i det 69. minutt på stillingen 1-0 til Southampton. På sin andre berøring av ballen to minutter senere headet Riise ballen utagbart over sin egen keeper Jerzy Dudek og i nettet. Dermed fikk nordmannen et ulykkelig innhopp på St. Mary's.

Southampton tok ledelsen på straffespark etter 63 minutter, da Sami Hyypia felte Matt Oakley. Straffen satte James Beattie sikkert til venstre for Dudek.

Liverpool hadde før kampen muligheten til å innta andreplassen i Premier League, men lagets dårlige form fortsetter. På de siste sju kampene har de bare vunnet en kamp.

Michael Owen var skadet til dagens kamp og var sterkt savnet i Liverpools angrep.

Chelsea vant 2-0 mot Tottenham i første kamp av semifinalen i ligacupen. Jimmy Floyd Hasselbaink scoret to ganger for Chelsea, mens Les Ferdinand scoret Tottenhams mål.

NUMMER 1:</B> Nicolas Anelka fikk gratulasjoner fra Danny Murphy etter franskmannens første mål for de røde i FA-cupen i helga.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer