Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise scoret

Og det tetner til i toppen av Premier League.

(Dagbladet.no): Arsenal reddet tabell-ledelsen på overtid da Robin van Persie utlignet mot Southampton på Highbury i formiddag.

For lenger nord i landet var Chelsea ustoppelige da de knuste West Bromwich 4-1 borte. Og da er det bare målforskjellen som skiller de to i teten.

For Everton glapp litt i forhold til Chelsea da de bare klarte uavgjort hjemme mot Aston Villa i en fantastisk kamp på Goodison. Kampens store spiller, Marcus bent, utlignet etter en drøy halvtime for hjemmelaget. Dermed ligger Everton fortsat på en soleklar tredjeplass.

Tamt United

Og på Fratton Park i Portsmouth slet Alex Fergusons menn mot et heltent hjemmelag. Det så lenge ut som om Manchester United hadde god kontroll på oppgjøret, men på samme måte som mot Arsenal forrige helg klarte ikke de røde djevlene å score mål.

Og da Portsmouth fikk straffe og satt den, gikk det som det måtte gå. Derfor var det ikke helt ufortjent at Portsmouth rakk å doble ledelsen før dommer Gallager blåste av.

Ran i Birmingham

Men ufortjent var det i høyeste grad da formlaget Crystal Palace stjal med seg alle poengene fra Birmingham i dagens tidlige kamp. Birmingham var stort sett best i alt, bortsett fra det å score mål. Og som en velkjent klisje antyder, er jo det det viktigste i fotballen.

Så da Wayne Routledge sendte Premier Leagues toppscorer Andrew Johnson alene med Tailor var hjemmelagets skjebne beseglet. Og da hjalp det ikke at Birmingham hadde eventyrlige muligheter mot slutten av kampen.

Seieren sendte Palace forbi Birmingham på tabellen, og begynner ikke de blå å prestere snart kan manager Steve Bruce' jobb henge i en særdeles tynn tråd.

Riise-mål

John Arne Riise fikk nok en gang tillit fra start av Rafael Benitez. Han svarte med å sende Liverpool i ledelsen etter åtte minutter.

Men Blackburn fikk til slutt med seg ett poeng fra oppgjøret på Ewood Park, og la dermed Norwich bak seg på tabellen. Men Norwich spiller i morgen, og ett-poengere er ikke nok for Blackburn om de skal overleve i Premier League denne sesongen.

Men dagens tristeste er nok Djibril Cisse. Liverpool-spissen brakk beinet i kampen, og er nok ute i lang tid.

I London sitter det en merittert manager ved navn Jacques Santini og svetter i kveld. Laget hans sliter med å score mål, og idagens kamp mot nabo Fulham klarte de det heller ikke.

Med 2-0-tap er Spurs i fritt fall på tabellen. Og Santinis popularitetskurve blant supporterne går samme veien.

JUBLER IGJEN: John Arne Riise sendte Liverpool i ledelsen. Men det holdt bare til ett poeng.
BRAKK BEINET:</B> Djibril Cisse er ute en stund.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media