Riise-scoring i måltoppen

John Arne Riises scoring mot Manchester United kjempet i toppen da The Guardians lesere kåret årets mål. Se hvem som stakk av med seieren!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ikke overraskende var det Trevor Sinclairs fulltreffer 2. juledag som satt friskest i minnet hos det engelske publikum. Og målet var vel verdt en hyllest. Her følger de beste av de beste målene i 2001 - ifølge The Guardians lesere.

1. Trevor Sinclair for West Ham mot Derby (25 prosent av stemmene): Paolo di Canio slo corneren til hjørnet av 16-meteren, der Joe Cole brukte to berøringer på å sende ballen mot bakerste stolpe. Der lå Trevor Sinclair klar i lufta og saksesparket ballen i nota. Alt uten at ballen var i bakken mellom cornermerket og nettmaskene.

2. Michael Owen for Liverpool mot Arsenal (13 prosent): Owen avgjorde FA-cupfinalen på Millennium Stadium.

3. David Beckham for England mot Hellas (10 prosent): Beckhams frispark reddet VM-billetten for England på overtid. Et mål like viktig som det var vakkert.

4. John Arne Riise for Liverpool mot Manchester United (8 prosent). Frispark-kanonen fra den unge ålesunderen - mot nettopp Manchester United - er blitt lagt beh ørig merke til i England. Guardian skriver: «Selv i et så minnerikt år for Liverpool har styrken på nettmaskene på Anfield sjelden blitt satt på en kraftigere prøve».

5. Andrej Sjevtsjenko for Milan mot Juventus (7 prosent): The Guardian innrømmer at engelskmennene kanskje er for opptatt av Premier League, siden Sjevtsjenkos slalåm gjennom Juventus-forsvarerne med påfølgende lobb over Buffon fra en utrolig vinkel bare fikk sju prosent av stemmene.

6. Fredrik Ljungberg for Arsenal mot Juventus, Gary MacAllister for Liverpool mot Everton, Matthew Le Tissier for Southampton mot Arsenal (alle prosent %).

9. Steve McManaman for Real Madrid mot Oviedo og Rivaldo for Barcelona mot Valencia (begge 3 prosent).

Unge Riise er utvilsomt i godt selskap her.

(Dagbladet.no)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer