Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise senket City

Kanonskudd fra 16 meter.

(Dagbladet.no:) Manchester City - Liverpool 0-1. John Arne Riise sørget for en meget viktig seier i ettermiddag, og det gjorde han på en praktfull måte.

Nordmannen spilte vegg med Steven Gerrard og kom i stor fart framover mot straffefeltet. Riise skar et par meter inn i feltet, og dunket til med venstrefoten.

Ballen rystet nettet bak David James i City-målet - Riises første fulltreffer for sesongen.

Crouch uten mål igjen 

Hjemmelaget åpnet ok på City of Manchester Stadium, og Darius Vassell hadde en farlig heading i starten - uten at de fikk uttelling.

Etter dette klarte Liverpool for det meste å kneble forsøkene til City. Kort tid før pause kunne Gerrard sendt gjestene i ledelsen, men han skrudde forsøk gikk like utenfor mål.

Det var ikke bare City som slet med å skape sjanser. Heller ikke Liverpool sørget for festfotball i Manchester.

For 17 gang på rad gikk den nyinnkjøpte spissen Peter Crouch av banen uten scoring.

SIKRET SEIER: John Arne Riise ladet kanonen og sendte ballen i nettet. Foto: AP
SIKRET SEIER: John Arne Riise ladet kanonen og sendte ballen i nettet. Foto: AP Vis mer

- Før kampen ba jeg Peter glemme dette med scoringene. Alt jeg vil er at han skal fortsette å spille godt. Da vil han score til slutt. Vi kjøpte ham ikke for å få 50 mål fra ham, men fordi vi visste han ville skape sjanser rundt seg, sier Liverpool-manager Rafael Benitez ifølge Sporting Life.

Holdt nullen

Rødtrøyene sikret seg i hvert fall for tre poeng, og gjennomførte den sjette kampen på rad i Premier League uten å slippe inn mål.

- Dette er den mest gjennomførte perioden vi har hatt siden jeg kom til klubben, sier Benitez.

Liverpool klatret forbi City med disse tre poengene, og ligger nå på 7. plass i Premier League.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling