Riise skadd igjen

John Arne Riises lyskebetennelse er verre - på grunn av landskampen mot Nord-Irland.

(Dagbladet.no): John Arne Riise har i flere uker slitt med betennelse i begge lyskene. Det har betydd ingen spilletid i Liverpool, backen har vært ute av troppen de to siste kampene.

23-åringen spilte imidlertid landskampen mot Nord-Irland for ni dager siden. Det er ikke agenten hans sikker på om var så lurt.

- Han hadde så veldig lyst til å spille landskampen. Spørsmålet er om han burde spilt. Han ble i alle fall ikke noe bedre av det, sier Riises agent Einar Baardsen til Dagbladet.no.

Riise følte seg bedre i lyskene i forkant av kampen, og Baardsen sier det ikke har kommet negative reaksjoner fra Liverpool på at ålesunderen valgte å spille kampen.

- Liverpool-ledelsen var fullt inneforstått med at han spilte landskampen, sier agenten.

Behandles med nåler

Nå repareres nordmannens ømme lysker med vekselsvis behandlig og hvile. I behandlingen inngår blant annet akupunktur.

- Det går nok ei uke eller to med behandling og hvile fortsatt, sier Baardsen som oppdaterte seg på Riises situasjon seinest i går.

Per i dag kan ikke Riise spurte eller strekke ut beinet skikkelig slik han gjør det i sine beryktede hestespark.

71 minutter

- Det er skaden som er årsaken til at han har spilt lite. Hadde det ikke vært for den, hadde han vært i troppen. Det er i alle fall signalene fra klubben, sier Riise.

John Arne Riise spilte to Liverpool-kamper fra start og to som innbytter i januar. I februar har han bare spilt de 71 første minuttene mot Nord-Irland. Det er lite fotball for en ivrig type som John Arne Riise.

- Hvordan takler han selv situasjonen?

- Han takler det veldig profesjonelt og forstår at det viktigste nå er å bli frisk. Men selvsagt vil han spille så fort som mulig, sier Einar Baardsen.

LYSKETRØBBEL:</B> John Arne Riise spilte mot Nord-Irland med smerter i lysken. Nå er skade forverret - og han er langt fra Liverpool-laget.