Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise skadet da Fulham ikke maktet å slå Sheffield United

Tross utvisning til League One-laget. Nå blir det omkamp.

RØDT: Kaptein Doyle så rødt, og etterpå scoret Fulham. Men Fulham klarte kun å utligne Sheffield Uniteds ledelse, og detmed må lagene ut i omkamp. Foto: AP Photo / PA, Nick Potts / NTB scanpix
RØDT: Kaptein Doyle så rødt, og etterpå scoret Fulham. Men Fulham klarte kun å utligne Sheffield Uniteds ledelse, og detmed må lagene ut i omkamp. Foto: AP Photo / PA, Nick Potts / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Sheffield United-Fulham 1-1 (1-0)

(Dagbladet): Det har vært en dramatisk 4. runde i FA-cupen så langt. Manchester City var på nippet til å ryke mot Watford, og det så stygt ut for Jonathan Parra da han måtte bli båret ut med oksygenmaske. Heldigvis er backen mindre alvorlig skadet enn først fryktet.

I dag var det en ny nordmann som måtte ut med skade. Allerede 10 minutter inn i kampen mellom Sheffield United og Fulham måtte John Arne Riise byttes ut.

Etter et ublidt møte med reklameskiltet som følge av den glatte matta, var det over for backen.

Drøyt 20 minutter senere sjokkerte hjemmelaget Fulham. Chris Porter styrte skuddet til den 20 år gamle midtstopperen Harry Maguire inn bak en utspilt David Stockdale ut av spill, og sendte League One-laget i føringen.

Men Sheffield United gjorde det vanskelig for seg selv. Ikke lenge etter andreomgang var i gang, ble kaptein Michael Doyle utvist for å ha stemplet en Fulham-spiller langt unna spillet.

Fulham slet imidlertid med å svare, og Sheffield United følte seg også snytt for straffe. Så scoret Fulham ved Rodallega, og på tampen var det et stormløp mot hjemmelagets mål.

Det er smått utrolig at det ikke ble nettkjenning på den søkkvåte matta.

- Jeg har bare lyst til å ta av meg skjorta og løpe rundt etter en slik omgang, sa Aleksander Schau i TV 2-studio etter kampslutt.

Flere mål ble det ikke, og dermed må lagene ut i omkamp. Brede Hangeland spilte for øvrig ikke kampen.

PØSREGN: Det regnet kraftig før kampstart, og banen var tydelig preget av det dårlige været. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES
PØSREGN: Det regnet kraftig før kampstart, og banen var tydelig preget av det dårlige været. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES Vis mer
Hele Norges coronakart