Riise skjelte ut argentinerne

- Deilig å få sånne utbrudd, sier han.

ULLEVAAL (Dagbladet.no): John Arne Riise skaffet Norge straffe i starten av kampen og serverte John Carew på det andre målet etter pause.

Mot slutten av kampen var han ingen populær mann blant de lyseblå og hvite - av flere grunner.

Og han ba vel egentlig om det selv.

- Jeg hisset på meg benken deres, så de er vel litt sinte på meg, sier Riise til Dagbladet.no.

- Deilig med sånne utbrudd

Han var lei av argentinsk skuespill og ga klar beskjed om hva han syntes om det - på engelsk og med en gest med hånda.

- Jeg var irritert over en del filming og skriking, og sa et par ting som ikke kan gjentas. Da ble de på benken litt sure og jeg kjeftet tilbake - og sa hvor de kunne dra ...

Etter kampen tenkte ikke John Arne Riise mer på dette. Han bare smilte, storfornøyd med seier over ett av verdens beste lag.

Det var nettopp siden det var et oppgjør mot Argentina han var så gira før kampen.

- Jeg var fantastisk gira og det er nesten litt deilig å få sånne utbrudd. Jeg fyrte meg litt opp, men det er bare sånn det skal være, sier Liverpool-spilleren.

Lurte Mascherano

John Arne Riise kommer nok helt sikker til å slenge noen meldinger på trening de neste dagene. Det var nemlig lagkamerat Javier Mascherano han lurte i forkant av det soleklare straffesparket etter elleve minutter.

- Jeg fikk corneren, vurderte å skyte, men dro en skuddfinte i stedet. Jeg så at Mascherano kom, og tuppet bare ballen forbi ham. En klar straffe, sier Riise.

Selv om dette bare var en treningskamp, understreker Riise at seieren gir dem en god og viktig følelse inn i kvalikkampene.

- Nå har vi vist at vi kan slå de aller beste. Vi er kanskje ikke like gode som dem med ballen, men som lag var vi veldig gode.

SLO LAGKAMERATEN: John Arne Riise lurte Javier Mascherano og skaffet Norge straffe bare elleve minutter inn i kampen.