Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise skylder på proffspekulasjoner

John Arne Riise har vært linket til Arsenal, Liverpool og Leeds. Nå mener unggutten at proffmaset har mye av skylda for den dårlige innsatsen i kampen mot Finland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg må bare beklage min dårlige innsats i kampen mot Finland, men det var ikke viljen det stod på. Jeg ville så gjerne gjøre det bra, men i ettertid har jeg funnet ut at det sikkert var for mye tanker og spekulasjoner i hodet mitt, noe som gikk ut over mine prestasjoner på banen, skriver Riise på sin hjemmeside på internett.

Riise har gjort en positiv figur på landslaget siden debuten under landslagets opphold på La Mange tidligere i år. Kampen mot Finland var et langt steg tilbake for unggutten.

- Jeg bommet jo på noen helt elementære mottak, og nesten ingen ting fungerte.

Nå legger Riise proffspekulasjonen tilside til en eventuell avtale er klar, og konsentrer seg fullt om spill for sin franske klubb Monaco.

- Nå har jeg bestemt meg og sagt til de som jobber for meg, at jeg ikke vil høre noe mer om eventuelle rykter og spekulasjoner om en eventuell overgang før alt er i boks.

(Dagbladet.no)

PROFFMAS: John Arne Riise skylder på proffspekulasjonene når det gjelder hans dårlige innsats mot Finland.