Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise spiller gjerne for Roma

Vil helst til nytt land.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

John Arne Riise tror ikke han forlater Liverpool til fordel for en annen engelsk klubb. Skal han forlate Anfield blir det trolig til fordel for en klubb i et annet land enn England.

- Det er veldig lite aktuelt egentlig. Jeg føler at hvis jeg skal skifte klubb så går jeg ikke til en annen engelsk klubb. Det skal mye til før jeg gjør det. Jeg har spilt her i sju år, og skal jeg skifte klubb har jeg lyst på en ny utfordring i et nytt land, sier Riise til NRK.

Italienske Roma skal være ivrige. Serie A-kollega Juventus er også koblet til nordmannen. Tyske Schalke er også blitt omtalt som mulig ny klubb for Riise.

Ifølge den engelske avisen The Guardian har Liverpool godtatt et bud fra Roma som vil kunne ende på over 40 millioner kroner avhengig av hva Riise oppnår med den italienske hovedstadsklubben.

- Jeg har ikke hørt noe konkret om dette selv, men det virker absolutt som om de er interessert, sier Riise til TV 2 Sporten.

Han legger ikke skjul på at han er smigret over at han blir linket til den italienske storklubben.

- Det er absolutt en klubb jeg kunne tenke meg å spille for, sier venstrebacken.

(NTB)

SIGHTSEEINGTIPS? John Carew har tidligere hintet om at han gjerne tar kamerat Riise til Aston Villa, men kanskje har han også noe godt å si om Roma der han selv har spilt. Foto: CORNELIUS POPPE/SCANPIX
SIGHTSEEINGTIPS? John Carew har tidligere hintet om at han gjerne tar kamerat Riise til Aston Villa, men kanskje har han også noe godt å si om Roma der han selv har spilt. Foto: CORNELIUS POPPE/SCANPIX Vis mer
image: Riise spiller gjerne for Roma
STORKLUBB: Daniele de Rossi og Francesco Totti er blant stjernene som venter på John Arne Riise dersom han tar turen til Roma.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!