Riise spurte AaFK-direktøren om lavere billettpriser og fikk positivt svar. Nå fylles stadion

- Sunnmøringer liker ikke at det blir så dyrt.

FRIR TIL PUBLIKUM: TV 2-anker Arill Riise gjør sitt for å forsøke å fylle Color Line Stadion på søndag.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
FRIR TIL PUBLIKUM: TV 2-anker Arill Riise gjør sitt for å forsøke å fylle Color Line Stadion på søndag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Color Line Stadion var lenge ensbetydende med enn fullsatt arena, og AaFK-fansen var lenge regnet som en av de mest entusiastiske i Norge.

Selv i 1. divisjon i 2006 kom det 10 000 på AaFKs kamper. Men i de siste sesongene har tilskuerantallet blitt bare lavere og lavere.

Og i år har det vært flere ledige seter enn mennesker på tangotrøyenes hjemmekamper. Det smerter for alle med hjerte hos de oransje og blå.

Det har nå TV 2-profilen Arill Riise, som har et brennende engasjement for AaFK, fått nok av.

Tidligere i uka sendte han ut en oppfordring på Facebook om at AaFK-fansen bør gjøre det de kan for å fylle stadion mot Sandefjord på søndag.

Han tagget dessuten AaFKs klubbdirektør Henrik Hoff og ba om at sunnmøringene - i pakt med deres gjerrige stereotypi - kunne få billigere billetter.

Satt ned prisen Hoff responderte positivt og satt ned kampbilletten til 100 kroner.

- Vi snakket om å gjøre et Facebook-initiativ for å få tilbake folk på stadion. Sandefjord-kampen er den sjansen vi har størst sjanse å vinne, så da valgte vi den, forteller Arill Riise til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.