TAKKER GAMSTEN: John Arne Riise (midten) takker dem som hjalp ham etter hjernerystelsen. Deriblant Morten Gamst Pedersen (t.v.).Foto: Erlend Aas / Scanpix .
TAKKER GAMSTEN: John Arne Riise (midten) takker dem som hjalp ham etter hjernerystelsen. Deriblant Morten Gamst Pedersen (t.v.).Foto: Erlend Aas / Scanpix .Vis mer

Riise takker Gamst og Enerly

- Dere gjorde alle en flott innsats - har jeg blitt fortalt, skriver Riise på sin blogg.

||| (Dagbladet): John Arne Riise slapp unna med en kraftig hjernerystelse, men satte en støkk i familie og lagkamerater da han ble liggende bevisstløs i flere minutter med krampetrekninger etter et voldsomt sammenstøt med skulderen til Espen Ruud på gårsdagens landslagstrening.

Men nå har han kommet seg hjem til familien, skriver han på sin blogg.

- Det betydde mye å se dem igjen etter siste døgns hendelser. Jeg fikk en god natt søvn på sykehuset i natt, ble vekket tre ganger i løpet av natten for kontroll. Fikk frokost før hovedlegen kom og gav meg klarsignal til å dra hjem - med en del hensyn selvfølgelig, skriver han før han retter en spesiell takk til Morten Gamst Pedersen.

- Siden jeg ikke husker det som skjedde er jeg blitt fortalt alt og den første jeg har hørt virkelig tok tak var Morten Gamst Pedersen, så jeg vil virkelig takke han for hans raske handling i en tøff situasjon, skriver Riise.

Han takker også landslagslegen og støtteapparatet.

- Dere gjorde alle en flott innsats - har jeg blitt fortalt.

På bloggen skriver Riise at Dagfinn Enerly ringte ham i dag mens han sov, og følger opp med å skrive at han skal ringe ham tilbake når han er mer «oppegående og klar i hodet».

- Jeg vil aldri glemme at du ringte meg, Dagfinn.

Også noen tanker gikk til kampen som spilles mot Portugal i kveld. Han forteller at han vil se kampen hjemme i sin leilighet i Oslo, men at han sier han ikke vet om han klarer å se hele kampen fordi han tidvis får vondt i hodet.

- Nå er det bare å krysse fingrene for gutta våre. Jeg er helt kvalm inni meg for at jeg ikke får spilt kampen, men jeg støtter dem alt jeg kan og la oss alle håpe på en god kamp og tre poeng.

DRAMATISK: Det ble dramatikk da John Arne Riise pådro seg en kraftig hjernerystelse i duell med Espen Ruud på gårsdagens landslagstrening.Foto: MMS-tipser
DRAMATISK: Det ble dramatikk da John Arne Riise pådro seg en kraftig hjernerystelse i duell med Espen Ruud på gårsdagens landslagstrening.Foto: MMS-tipser Vis mer