Riise tilbake om fire uker

Lillestrøm-spilleren Bjørn Helge Riise har fått beskjed om at han kan være tilbake i spill om fire uker.

 Lillestrøm-spilleren Bjørn Helge Riise har fått beskjed om at han kan være tilbake i spill om fire uker.

Riise har slitt kraftig med skadeproblemer i år. Tirsdag var han til undersøkelse hos en tysk spesialist, og der ble det klart at han må vente i fire uker før han er tilbake i spill. Det er han fornøyd med.

- Jeg er veldig fornøyd, og vi fikk bekreftet flere ting som vi trodde. Undersøkelsen var veldig grundig, og nå ser det ut til at jeg kan klare å komme tilbake i begynnelsen av september, sier Riise til lsk.no.

- Det var veldig godt å få en klarhet i at dette ikke var alvorlig. Nå kommer jeg hjem med alle svarene jeg trengte, og det er godt.

Skademarerittet for Riise har vart lenge. Det siste kapittelet ble skrevet mot Bodø/Glimt på hjemmebane i forrige måned. Da var Riise veldig sentral, før han måtte av med skade. Siden har han vært ute av spill.

(NTB)

ENDELIG GODT NYTT: Bjørn Helge Riise har hatt en vanskelig sesong med mye skader, men nå ser det ut til at han kan være spilleklar tidligere enn fryktet. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX
ENDELIG GODT NYTT: Bjørn Helge Riise har hatt en vanskelig sesong med mye skader, men nå ser det ut til at han kan være spilleklar tidligere enn fryktet. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX Vis mer
Riise tilbake om fire uker