Riise tilbake

Målene fortsetter å komme fra Owen, men Liverpools skader kommer allestedsfra. Og dermed er John Arne Riise tilbake på venstrebacken.

BLACKBURN (Dagbladet): Det første kvarteret på Ewood Park hadde mer i seg enn det de fleste fotballkamper klarer sjøl med ekstraomganger. I telegramstil nevnes Liverpools Milan Baros ut på båre (1. min.), tidlig hjemmeledelse gjennom Matt Jansen (7. min.), utlikning på straffe gjennom Michael Owen (10. min.), rødt kort til Blackburns Lucas Neill (12. min) og Jamie Carragher ut mellom to mann fra støtteapparatet (15. min.). Samt voldsomme dommerdiskusjoner.

Det skjedde noe hele tida.

Og slik var settingen for John Arne Riises comeback etter sin tredje kampstart på benken. Med Carragher ut - mannen som ble flyttet fra høyre til venstre back da Steve Finnan var klar - var nordmannen plutselig tilbake. Og sånn kan det bli en stund framover - Carragher forlot nemlig Ewood Park på krykker.

Mens Milan Baros ble kjørt til sykehus med sannsynlig ankelbrudd.

Scorer for lite

Liverpool utliknet til 1- 1 før Blackburn ble redusert til ti mann. Resten av kampen handlet det om å få målet som ga seier. Og det måtte komme fra Michael Owen det også - det var helt naturlig. Men Owen er ikke per dato like skarp som han burde være. Han var jo solo hele tre ganger.

Men han ventet til det var for seint. Sjansen han gjorde 2- 1 på var derimot av den typen ingen kan forlange scoring av. For når valgene må tas i brøkdelen av et sekund, er Owen drepende. Og så feide han Liverpool i ledelsen med et millimeterpresist skudd fra 16 meter.

Mens Harry Kewell trygget seieren på overtid.

Skadetrøbbel

Liverpool-manager Gérard Houllier smilte i går kveld. Over poengene. Skadene på Baros og Carragher er derimot dramatiske. Men han har jo Riise - en Houllier-gullgutt fra de to foregående sesongene. Vel å merke hvis den norske backen bare klarer å finne fram igjen det han kan best.

TILBAKE: John Arne Riise kom tidlig inn som innbytter for Liverpool i går. Her sender han ballen utenfor Blackburns Matt Jansens rekkevidde.