Riise tror på semifinale

John Arne Riise tror Liverpool slår Celtic hjemme i kveld, og tar seg videre til semifinalen i UEFA-cupen. Dagbladet.no følger UEFA-cupen direkte!

- Vi gjorde en god jobb i Skottland, og fikk med oss et viktig bortepoeng. Men vi har bare spilt én omgang. Det er i kveld det avgjøres, sier nordmannen til Liverpools offisielle hjemmeside.

I Glasgow scoret Henrik Larsson kampens første mål etter bare to minutter. Emile Heskey utlignet kvarteret etter, og dermed går Liverpool til semifinale med seier eller 0-0 i kveld. 1-1 vil bety ekstraomganger, og kanskje straffesparkkonkurranse.

- Det er minst 90 minutter igjen å spille, og vi er forberedt på at Celtic også vil gjøre alt for å gå videre. Jeg tror det blir en fantastisk atmosfære på Anfield, og forhåpentlig kan fansen hjelpe oss videre til neste runde. Kampstart 21.05

Før de røde tar imot sine skottske gjester i kveld, møtes Panathinaikos og Porto på førsnevntes hjemmebane. Grekerne vant overraskende den første kampen i Portugal 1-0, og det blir ikke lett for Porto å ta seg videre til semifinalen. Kampstart 19.30.

Halvtimen senere spiller Lazio borte mot Besiktas. Italienerne klarte ikke å vinne mer enn 1-0 i hjemmekampen, og skal få det tøft den den tyrkiske heksegryta. Kampstart 20.00.

Kveldens siste kamp går i Portugal, hvor Boavista får besøk av Malaga. Også her endte den første kampen med bare én scoring, og spanjolene vil gjøre alt for å forsvare den ledelsen mot Boavista. Kampstart 22.00.

MER JUBEL? John Arne Riise og Danny Murphy håper på avansement fra kveldens kvartfinalekamp i UEFA-cupen mot Celtic.