Riise trues med barbering

BUCURESTI (Dagbladet.no): John Arne Riises rumpestripp skapte stor munterhet blant landslagsspillerne i går ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Se hva Dagbladet.no tror blir Norges startoppstilling, og stem på hvem som bør vrakes her! Riise dro ned buksa på treningsfeltet da han ble «gris» etter en tapt trikselek med flere spillere og Nils Johan Semb i formiddag.

TV-kameraene og fotografene sto selvsagt klare, og fikk blinkskudd i fleng da Liverpool-proffen viste fram både skinke og lår.

Da pressekonferansen startet i ettermiddag hadde 22-åringen fått tenkt seg om. Han meddelte via landslagets pressetalsmann at han helst ikke ha ville ha bildene ut til det ganske land.

Så ombestemte han seg igjen, kanskje på grunn av Steffen Iversen, John Carew og de andre ablegøyemakerne i troppen.

- Det gjør ingenting, bare det blir i en morsom sammenheng, sier Riise.

Iversen gliser

Romkamerat Iversen sto i bakgrunnen og flirte sammenhengende da ålesundsgutten forklarte om strippingen. Ifølge Iversen har ikke Riise noe annet valg enn å la hele Norges befolkning få se hans lyse ende.

- Vi har masse veddemål. Du er nødt til å ta straffen, ellers må du ta skalpen, sier Steffen og fleiper med at han gjerne ser Riise med buksa på knærne på både forside og bakside i morgendagens aviser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer