Riise trues med barbering

BUCURESTI (Dagbladet.no): John Arne Riises rumpestripp skapte stor munterhet blant landslagsspillerne i går ettermiddag.

Se hva Dagbladet.no tror blir Norges startoppstilling, og stem på hvem som bør vrakes her! Riise dro ned buksa på treningsfeltet da han ble «gris» etter en tapt trikselek med flere spillere og Nils Johan Semb i formiddag.

TV-kameraene og fotografene sto selvsagt klare, og fikk blinkskudd i fleng da Liverpool-proffen viste fram både skinke og lår.

Da pressekonferansen startet i ettermiddag hadde 22-åringen fått tenkt seg om. Han meddelte via landslagets pressetalsmann at han helst ikke ha ville ha bildene ut til det ganske land.

Så ombestemte han seg igjen, kanskje på grunn av Steffen Iversen, John Carew og de andre ablegøyemakerne i troppen.

- Det gjør ingenting, bare det blir i en morsom sammenheng, sier Riise.

Iversen gliser

Romkamerat Iversen sto i bakgrunnen og flirte sammenhengende da ålesundsgutten forklarte om strippingen. Ifølge Iversen har ikke Riise noe annet valg enn å la hele Norges befolkning få se hans lyse ende.

- Vi har masse veddemål. Du er nødt til å ta straffen, ellers må du ta skalpen, sier Steffen og fleiper med at han gjerne ser Riise med buksa på knærne på både forside og bakside i morgendagens aviser.

Naken på tak

- Hvis ikke blir det barbering, ler Steffen og forteller at han sjøl var på taket av et hotell naken som følge av en tidligere veddemålstraff.

Mer vil ikke Steffen røpe om humorstuntene blant guttungene i landslagstroppen.

- Vi må ha noen for oss selv innad, gliser Steffen.

Riise sjøl vil helst ikke miste sitt nystripete hår og ler av hele episoden. For det var ikke bare han, også nykomlingen Pah Madou-Kah dro ned shortsen i dag.

- Dette er bare positivt og morsomt, sier Riise.

GRIISE: John Arne Riise ble «gris» på dagens landslagstrening. Steffen Iversen kontrollerer og applauderer at Liverpool-spilleren gjennomfører den avtalte straffen.