Riise utelukker ikke ny klubb før overgangsvinduet stenger

- Det har selvfølgelig vært interesse.

IS I MAGEN: - Jeg tar meg god tid. Det skal stemme både for meg, familien, framtiden og karrieren generelt, sier John Arne Riise. Her med kona Louise Angelica. Foto: Jørgen Kvalsvik / Dagbladet
IS I MAGEN: - Jeg tar meg god tid. Det skal stemme både for meg, familien, framtiden og karrieren generelt, sier John Arne Riise. Her med kona Louise Angelica. Foto: Jørgen Kvalsvik / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

John Arne Riise stresser ikke med å finne seg en ny klubb. Venstrebacken vil først slå til om det tikker inn et tilbud som passer både ham og familien.

33-åringen har gått klubbløs siden han forlot Fulham etter nedrykket fra Premier League i mai. Riise er ikke bekymret for sin egen fotballframtid.

- Jeg har is i magen. Det har selvfølgelig vært interesse og ting jeg har sagt nei til. Jeg tar meg god tid. Det skal stemme både for meg, familien, framtiden og karrieren generelt, sier Riise til VG.

Villa-interesse Mannen med flest landskamper for Norge bekrefter til avisen at Aston Villa er blant klubbene som har vurdert å hente ham.

- Det har vært interesse fra noen engelske klubber. Aston Villa har vært en av dem. Det har vært en del interesse fra Spania også. Men det har ikke vært et skriftlig tilbud ennå. Jeg forholder meg ikke til noe før det foreligger.

- Jeg tar det med knusende ro. Jeg stresser ikke. Jeg vet at noe vil skje, og jeg ser for meg et par år til i utlandet, sier Riise.

Europa mest aktuelt Ifølge VG skal også klubber fra Qatar ha vist interesse for den norske venstrebacken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer