Riise våknet av Barcelona-sms

Fikk beskjed om smigrende rykter .

HVORDAN ER SPANIA, JOHN? John Arne Riise (t.v.) blir koblet til Barca i dag. Kanskje spør han tidligere Valencia-spiss John Carew om La Liga i dagene framover? Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
HVORDAN ER SPANIA, JOHN? John Arne Riise (t.v.) blir koblet til Barca i dag. Kanskje spør han tidligere Valencia-spiss John Carew om La Liga i dagene framover? Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| BISLETT (Dagbladet.no): Barcelona er på jakt etter ny venstreback, og i dag ble John Arne Riise lansert som en løsning av to sportsaviser i den katalanske storbyen.

Det fikk sunnmøringen vite kjapt i dag tidlig.

- Jeg våknet med den meldingen på telefonen, om at jeg måtte lese om dette på nettet, sier Riise til Dagbladet.

Utrolig smigrende Roma-backen ble solgt fra Liverpool til Roma i fjor sommer og har kontrakt med Serie A-klubben fram til 2012. Likevel er det ingen tvil om at 28-åringen synes det er stort dersom Barcelona melder seg.

- Det er utrolig smigrende, men det er vanskelig å si om det er noe sannhet i det, sier Riise.Etter mange år i Storbritannia har han lært seg å ta avisrykter med en god klype salt. Samtidig vet han at rykter kan være sanne.

- Det er ikke hver dag verdens største klubb blir linket til navnet ditt. Bare det viser at jeg har gjort noe riktig, sier venstrebacken.

- Har du sett Barcelona mye?

- Jeg har sett nesten alle kampene, det er mye spansk fotball på tv i Italia. Barcelona har vært det klart beste laget i Europa i år. Et lag som alle elsker å se på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer