TOK OL-BRONSE:  Anders Bardal. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
TOK OL-BRONSE: Anders Bardal. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Riise varsler at han har et ess i ermet overfor Bardal

Ble misunnelig på Gerrard-autograf.

SOTSJI (Dagbladet): Fulham-spiller John Arne Riise (33) er mer enn en vanlig OL-seer fra London. Han følger godt med på de norske bravadene.

Blant annet sørget han for at bronsevinneren i utfor - og Liverpool-supporter - Kjetil Jansrud fikk en tekstmelding fra selveste Steven Gerrard. Han og Riise er gode venner etter flere år i fellesskap på Anfield.

- Jeg ble jo misunnelig, sa Anders Bardal på «Senkveld i Sotsji» mandag. Ikke lenge etterpå meldte Riise på sosiale medier:

- Må vel fikse noe til Anders også da på onsdag.

Legende Også Bardal er Liverpool-supporter. Derfor klinger navnet Steven Gerrard ekstra godt. Han er en Anfield-legende. Og Riise-venn.

- Gratulerer så mye med prestasjonen. Mye respekt fra meg, skrev Gerrard blant annet til Jansrud. Han lovet også å overrekke en signert drakt etter Craven Cottage-slaget mellom Fulham og Liverpool onsdag.

Er det en slik kanin Riise vil trekke opp av hatten overfor Bardal også, mon tro?

I ekstase Bardal var uansett i ekstase etter bronsen i den lille OL-bakken søndag. Han var ikke fornøyd med det andre hoppet, og trodde en liten stund at han kom til å havne utenfor pallen.

Det ville vært bittert for trønderen som aldri tidligere hadde tatt en individuell OL-medalje. Mesterskapet er på mange måter reddet, både for Bardal og det norske laget.

Kommer det en gave fra London - signert John Arne Riise - tas han til nye høyder.

Gerrards SMS til Jansrud er for øvrig blitt bredt omtalt, også i engelske tabloidaviser.

FIKSER OG ORDNER:  John Arne Riise, her med sin Louise Angelica Markussen. Foto: NTB Scanpix
FIKSER OG ORDNER: John Arne Riise, her med sin Louise Angelica Markussen. Foto: NTB Scanpix Vis mer