Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise venter fortsatt på tilbud fra Roma

Mens klubben jakter Arsenal-back Clichy.

VIL BLI: John Arne Riise sa i mai at han helst vil fortsette i Roma. Her feirer han scoring med kaptein Francesco Totti. Foto: Filippo Monteforte, AFP/Scanpix
VIL BLI: John Arne Riise sa i mai at han helst vil fortsette i Roma. Her feirer han scoring med kaptein Francesco Totti. Foto: Filippo Monteforte, AFP/Scanpix Vis mer


(Dagbladet): John Arne Riises har fortsatt ikke fått noen avklaring på situasjonen sin i AS Roma.

- Det er ikke noe nytt. John Arne er i Los Angeles og er veldig i feriemodus nå om dagen, skriver Riises rådgiver Jan Kvalheim i en tekstmelding til Dagbladet i dag.

Under landslagssamlingen i mai snakket Riise om utålmodigheten overfor Roma - som ikke hadde tilbudt ham ny kontrakt.

- Målet mitt er å bli i Roma, men hvis Roma er såpass treige som de er nå, og det ikke skjer noe den nærmeste måneden, vil selvfølgelig interessen bli større for at jeg skal flytte, sa Riise.

- Interesse utenfra TV 2 Sporten snakket med Riises agent Struan Marshall under Riises fotballskole i Kragerø nylig. Han mente fortsatt at Romas nye regime, med nye eiere og Luis Enrique som nyansatt trener, trenger litt tid. Samtidig sier han at det er interesse for sunnmøringen fra andre klubber også.

- Ja, det er interesse utenfra. Hvis det fortsetter, er det også bra, sier Marshall.

- Jakter Clichy Men om vi skal tro rapportene fra engelske og italienske medier de siste dagene, skal klubben være høyst aktiv når det gjelder venstrebackplassen. Arsenals franske venstreback Gaël Clichy er angivelig blant spillerne Luis Enrique er ivrigst på å få til den italienske hovedstaden.

25-åringen har ett år igjen av kontrakten med Arsenal, og har ikke villet forlenge. Dermed er Arsenal villige til å selge ham i sommer om de vil får den rette summen.

Også Riises gamle klubb Liverpool er knyttet til Clichy. Liverpools hjemmeside laget selv en artikkel under spalten overgangsrykter, Talksport som kilde, der de fortalte at Roma vil forsøke å snappe Clichy foran Liverpool.

Daily Mirror fortalte mandag kveld at Romas sportsdirektør Walter Sabatini reiser til London for samtaler med Arsenal.

TIL SALGS: Arsenal skal være villige til å selge venstreback Gaël Clichy. Roma og Liverpool - her representert ved Dirk Kuyt - skal være blant de interesserte klubbene. Foto: Adrian Dennis, AFP/Scanpix
TIL SALGS: Arsenal skal være villige til å selge venstreback Gaël Clichy. Roma og Liverpool - her representert ved Dirk Kuyt - skal være blant de interesserte klubbene. Foto: Adrian Dennis, AFP/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media