Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise venter på avgjørelse

Monacos Jon Arne Riise er enig med Leeds om sin personlige kontrakt, men dro idag tilbake til Monaco i påvente av at klubbene kommer til enighet.

- John Arnes kontrakt er vi blitt enige om. Så vidt jeg kan skjønne er det bare formaliteter som gjenstår når det gjelder klubbene, sa Berit Riise, mor og agent for fotballtalentet til VG i går.

Nå viser det seg at alt ikke var så enkelt.

- Ingen ting er i orden ennå. Jeg kan ikke si noe som helst. Ikke engang om jeg har kommet til enighet med klubben, sa John Arne Riise selv til Nettavisen i ettermiddag.

Ifølge VG vil en eventuell overgangssummen være på rundt 80 millioner kroner, og den tidligere Aalesund-spilleren vil også kunne innkassere nærmere 14 millioner kroner brutto i året. Med det vil han bli en av Norges best betalte fotballspillere.

- Jeg er veldig spent. Ennå er jeg meget ung, men jeg tror Leeds er det stedet jeg har størst mulighet til å utvikle meg, sa Riise til VG.

19-åringen ble kjøpt til Monaco i 1998 for 15 millioner kroner. Moderklubben Aalesund har i tillegg krav på 25 prosent av en eventuell overgangssum fra Leeds.

- Det er viktig for meg at den klubben jeg vokste opp i også tjener på dette, sa John Arne Riise.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media